Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 654
Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy
Много вкусни и лесни за приготвяне.Актуални и за делнични и за празнични дни(особено ако им измислите някакво френско име)
 Cool Ето как ги правя:в тавичка намазана с олио слагам свинските паржоли,заливам ги с равни количества вода и бяло вино(не повече от 150гр.вино-зависи от количеството на месото) и слагам много пикантина(от тази за ястия и зеленчуци-не от тази за месо!)-поне две супени лъжици.Пъхам ги във фурната и на около 200 градуса се пекат.При необходимост доливам вода(месото трябва да е покрито от соса).Когато пържолите станат крехки прибавям нарязани на едро гъби и когато и те станат готови и пуснат соса си добавям черен пипер.Не се слага сол,защото пикантината е солена.Хубаво е да има повече сос,така че може да се долее вод ако е нужно преди да станат готови.За гарнитура правя картофено пюре,варен ориз или пържени картофки.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.