Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 юни 2007, 17:12 ч.
  • Преглеждания  2 509  Мнения  36  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 858
Фурната или в МВ newsm78 newsm78 newsm78
Много ми се хапва печен пипер,а нямам чушкопек.има ли някакви хитринки при печенето???
Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 18:10 от jorjito

Реклама
# 1
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Да, стават добре изпечени! Ето подобна тема!

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 858

Благодаря,но не се отваря Confused

# 3
Фурната или в МВ newsm78 newsm78 newsm78
Много ми се хапва печен пипер,а нямам чушкопек.има ли някакви хитринки при печенето???
Благодаря предварително  bouquet

Правя ги редовно на малката скара - тип тостер (има ги българско и немско производство - около 18-20 лева) Изпичат се без грешка и лесно се белят.
Ако чушките са ти твърде тънкокори (в чужбина има и такива, малки са и нямат нищо общо с месестата наша пиперка) - измиваш ги и още с капките (само леко изтръскани) ги нареждаш в тава и печеш на средна фурна, като ги обръщаш - само да се подкожушат и да могат да се белят лесно. Не стават точно съвсем печени, ама като няма риба - и ракът е риба ... Laughing

# 4
  • София
  • Мнения: 656
Аз също ги пека в малка печка-скара, която има вратичка отпред и таймер. Пека отгоре, обръщам, като се напука и като изключа накрая, оставям чушките да стоят в скарата още - 15-20 минути - така се и задушават и се белят лесно.

# 5
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Съжалявам, опитавам отново!

# 6
  • Варна
  • Мнения: 1 858
Мерси момичета  bouquet
Биляна,много ценни съвети има в тая тема,мерси Hug  bouquet

# 7
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
На котлона пека обикновено, моите не са керамични. Но и в партигрила става.

Моле те, оправи грешката в заглавието.

# 8
  • Варна
  • Мнения: 1 858
Моле те, оправи грешката в заглавието.
Готово Peace

А,моите котлони са керамични и за това не смея Rolling Eyes

# 9
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 289

А,моите котлони са керамични и за това не смея Rolling Eyes

 аз съм пекла патладжан в тефлонов тиган на котлона, става малко по-бавно.

# 10
  • Milano / Como
  • Мнения: 3 388
И аз понякога пека пипер, а също патладжан във фурната- на 220 градуса и вентилатор. По-често обаче купувам пиперките готови изпечени  Crazy

# 11
  • Варна
  • Мнения: 1 858
Пак аз Mr. Green
 Пиперките ги сложих ги в тавата с хартия за печене.след като се опекоха,изключих фурната и ги оставих за 5 мин.задушиха се и се обелиха за секунди Party Laughing
Тавата остана чиста  и много бързо стантаха;-)

# 12
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Имам всички уреди, но чушки и патладжани - винаги на котлон! Няма подобен страхотен пушен вкус  Hug

# 13
  • Варна
  • Мнения: 1 858
Имам всички уреди, но чушки и патладжани - винаги на котлон! Няма подобен страхотен пушен вкус  Hug

На какъв котлон newsm78
Аз както казах,имам само керамичен Rolling Eyes

# 14
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Става и на него  Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт