Здравейте!
От много време посещавам този прекрасен форум, където човек може да открие изключително полезна информация за всевъзможни неща! И днес най-накрая се регистрирах.  Hug
Моля ви да ме извините предварително, ако има вече подобна тема тук, но не успях да я открия.  Rolling Eyes
Имам уртикария, която се появи за първи път миналото лято. При първата и поява, положението бе много зле и се наложи веднага да ми се бие Флостерон.
Нещата след около 4-5 месеца се влошиха драстично и сега няма ден, в който да не ми излизат петна. Понякога се засилва много. Ходила съм на различни алерголози, на всички мнението е че е хронична уртикария. За момента не може да се открие причината, което доколкото разбирам доста често се случва!  newsm78 Cry
Не са ми правени тестове за алергия, просто защото вече петната не отшумяват за нито един ден...  Rolling Eyes Cry
Мисля да се насоча към хомеопатия. Не знам какво да правя, а искам да се излекувам, защото със съпругът ми вече изключително много искаме да имаме детенце, а този здравословен проблем определено си мисля, че може да ми пречи доста и засега не смея да рискувам с опити за забременяване.
Моля ви, ако някой е бил в подобна ситуция да ми помогне със съвет и споделяне на личен опит. Не съм сигурна - безопасно ли е да правим опити за бебенце или не?

Благодаря предварително на всички за вниманието!