Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Габрово

Мнения: 3 036
Мили дами,
Моля да ми дадете съвет за панировка за кашкавал.Когато го правя винаги ми се разтича.Чувала съм че се слага за малко във фризер.
Благодаря?
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Виж тук и това и това  Peace
Цитирай

София

Мнения: 503
Мокря го преди да го овалям в брашното и панирам на много силен котлон и загрял тиган - почти винаги става. Това за фризера не съм го правила, но знам, че се прави ако кашкавала е по мек. Успех  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.