Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 юли 2007, 21:36 ч.

Паниран кашкавал

  • 587
  • 2
  •   1
Отговори
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
Мили дами,
Моля да ми дадете съвет за панировка за кашкавал.Когато го правя винаги ми се разтича.Чувала съм че се слага за малко във фризер.
Благодаря?

# 1
  • София
  • Мнения: 4 293
Виж тук и това и това  Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 503
Мокря го преди да го овалям в брашното и панирам на много силен котлон и загрял тиган - почти винаги става. Това за фризера не съм го правила, но знам, че се прави ако кашкавала е по мек. Успех  Peace

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт