Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Деца от 1 до 6 г.
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 41 отговора

Анкета

Давате ли на деца НАД 6 год от храните приготвени с алкохол?

Въведи твоя глас


Мнения: 483
Интересно ми е какво правите...
Смятате ли го за ОК, или сте твърдо против newsm78
Цитирай

usa

Мнения: 2 077
не виждам проблем. в яденето обикновено се слага малко алкохол, за аромат. на порция се пада по-малко от колкото има в бозата.
Цитирай

Му Кинд Оф Плаце

Мнения: 4 033
при температурна обработка алкохолното на алкохола се изпарява, не виждам проблем, въпреки ме рядко слагам и по-малко.
Цитирай

София

Мнения: 4 812
Е какво са едни пържолки, ако не ги полееш с бира по време на готвене?
Цитирай

БГ - София

Мнения: 7 796
Да, слагам бира, вино и даже уиски, но количеството е много малко, а и алкохола се изпарява, както са писали по-горе. А моите са по-малки.
Цитирай


Мнения: 3 916
Да, слагам бира, вино и даже уиски, но количеството е много малко, а и алкохола се изпарява, както са писали по-горе. А моите са по-малки.

А-хъм. Изобщо не виждам какъв е проблемът. Количеството е не малко, а пренебрежимо малко според мен.
Цитирай

на изток от рая

Мнения: 865
Готвя много рядко нещо с алкохол напр. винен кебап или печено пиле с бира и Дея е хапвала от яденето.Не съм наблюдавала странични реакции(блеснал поглед или нещо в походката hahaha)А сега сериозно мисля,че при топлинна обработка алкохола се редуцира (май така се казваше newsm78)и няма проблем.А сетих се ,бонбони пияни вишни не и давам те и на мен са ми силнички,също и сладоледи с алкохол.
Цитирай


Мнения: 11 602
Да, слагам бира, вино и даже уиски, но количеството е много малко, а и алкохола се изпарява, както са писали по-горе. А моите са по-малки.
Peace А и става по-вкусно.   bowuu
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
На винения кебап да капна 20 - 30 грама вино - мисля че не е фатално или на пържолките мъничко бира. Ами че те така са по вкусни  35
Цитирай

София

Мнения: 6 036
не съм против. давам.
Цитирай

В офиса

Мнения: 2 069
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисут0, обаче, работата е друга.
« Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 12:13 от Тинкърбел »
Цитирай

БГ - София

Мнения: 7 796
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисуту, обаче, работата е друга.
Да, за сладкишите си права, мелба с коняк давам само на баща им  Wink.
Цитирай

София

Мнения: 3 394
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисуту, обаче, работата е друга.

Точно така - давам винен кебеп, пържоли с алкохол, пилешки бутчета с бяло вино, но десерти сиропирани с алкохол - не.
Цитирай

Старата столица

Мнения: 5 363
не виждам проблем. в яденето обикновено се слага малко алкохол, за аромат. на порция се пада по-малко от колкото има в бозата.
Така е Peace
И аз съм давала такива яденета,нищо,че сме под 6  Wink
Цитирай

При хората, които обичам

Мнения: 3 193
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисуту, обаче, работата е друга.

Така е. Пък и Тирамису не правя. Пълни трезвеници angel
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 41 отговора