Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 3 юли 2007, 02:14 ч.
  • Преглеждания  3 104  Мнения  41  Онлайн  1
Отговори

Анкета

Давате ли на деца НАД 6 год от храните приготвени с алкохол?

Опции:

  • Мнения: 483
Интересно ми е какво правите...
Смятате ли го за ОК, или сте твърдо против newsm78

# 1
  • usa
  • Мнения: 2 110
не виждам проблем. в яденето обикновено се слага малко алкохол, за аромат. на порция се пада по-малко от колкото има в бозата.

Реклама
# 2
  • Му Кинд Оф Плаце
  • Мнения: 4 033
при температурна обработка алкохолното на алкохола се изпарява, не виждам проблем, въпреки ме рядко слагам и по-малко.

# 3
  • София
  • Мнения: 4 813
Е какво са едни пържолки, ако не ги полееш с бира по време на готвене?

# 4
  • БГ - София
  • Мнения: 7 805
Да, слагам бира, вино и даже уиски, но количеството е много малко, а и алкохола се изпарява, както са писали по-горе. А моите са по-малки.

# 5
  • Мнения: 4 770
Да, слагам бира, вино и даже уиски, но количеството е много малко, а и алкохола се изпарява, както са писали по-горе. А моите са по-малки.

А-хъм. Изобщо не виждам какъв е проблемът. Количеството е не малко, а пренебрежимо малко според мен.

# 6
  • на изток от рая
  • Мнения: 865
Готвя много рядко нещо с алкохол напр. винен кебап или печено пиле с бира и Дея е хапвала от яденето.Не съм наблюдавала странични реакции(блеснал поглед или нещо в походката hahaha)А сега сериозно мисля,че при топлинна обработка алкохола се редуцира (май така се казваше newsm78)и няма проблем.А сетих се ,бонбони пияни вишни не и давам те и на мен са ми силнички,също и сладоледи с алкохол.

# 7
  • Мнения: 13 139
Да, слагам бира, вино и даже уиски, но количеството е много малко, а и алкохола се изпарява, както са писали по-горе. А моите са по-малки.
Peace А и става по-вкусно.   bowuu

# 8
  • край морето
  • Мнения: 3 623
На винения кебап да капна 20 - 30 грама вино - мисля че не е фатално или на пържолките мъничко бира. Ами че те така са по вкусни  Joy

# 9
  • София
  • Мнения: 6 036
не съм против. давам.

# 10
  • В офиса
  • Мнения: 2 168
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисут0, обаче, работата е друга.

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 12:13 от Тинкърбел

# 11
  • БГ - София
  • Мнения: 7 805
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисуту, обаче, работата е друга.
Да, за сладкишите си права, мелба с коняк давам само на баща им  Wink.

# 12
  • София
  • Мнения: 3 416
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисуту, обаче, работата е друга.

Точно така - давам винен кебеп, пържоли с алкохол, пилешки бутчета с бяло вино, но десерти сиропирани с алкохол - не.

# 13
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
не виждам проблем. в яденето обикновено се слага малко алкохол, за аромат. на порция се пада по-малко от колкото има в бозата.
Така е Peace
И аз съм давала такива яденета,нищо,че сме под 6  Wink

# 14
  • При хората, които обичам
  • Мнения: 3 193
Този въпрос не е сериозен. Алкохолът се изпарява при нагряване. Не над 6, ами и на 2 годишно съм давала.
Ако говорим за сладкиши от типа на Тирамисуту, обаче, работата е друга.

Така е. Пък и Тирамису не правя. Пълни трезвеници Innocent

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт