Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 581
Никога не съм правила Бьоф Строганов и съм решила довечера да пробвам.
Разрових се за рецепти и намерих, но всички завършват с това, че ястието се поднася веднага и горещо. Проблемът ми е, че аз смятам да го приготвя тази вечер , а ще се яде утре вечер.
Дали ще бъде вкусно или наистина е задължително да се консумира веднага?
Цитирай


Мнения: 9 728
това ястие си е аламинут.Мисля,че няма да е никак удачно да го приготвиш от днес за утре! Confused
Цитирай

София

Мнения: 581
А колко време отнема приготвянето?
Цитирай


Мнения: 9 728
А колко време отнема приготвянето?
Това е относително.Аз лично не съм правила.По принцип се прави с телешко месо,свинското и по-бързо омеква.Така като го гледам за час ще стане,зависи и колко добре се организираш.
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Бьоф означава , че се приготвя с телешко месо . Става бързо , вкусно и ефектно!
Цитирай

София

Мнения: 581
Знам, че оригиналът е с телешко, но аз имам свински бон филета и ще пробвам какво ще се получи с тях  Wink
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
това ястие си е аламинут.Мисля,че няма да е никак удачно да го приготвиш от днес за утре! Confused
Точно така!
Цитирай

През девет морета в десето

Мнения: 1 909
Според мен трябва да се сервира веднага заради сметаната, която се слага накрая в соса. Но ако приготвиш ястието, а на другия ден го затоплиш и прибавиш тогава сметаната, мисля че няма да има проблем. Но така мисля аз, ако някой е по-майстор да ме поправи Embarassed
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.