Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 юли 2007, 11:36 ч.

Въпросче за свинско Бьоф Строганов

  • 1 960
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 581
Никога не съм правила Бьоф Строганов и съм решила довечера да пробвам.
Разрових се за рецепти и намерих, но всички завършват с това, че ястието се поднася веднага и горещо. Проблемът ми е, че аз смятам да го приготвя тази вечер , а ще се яде утре вечер.
Дали ще бъде вкусно или наистина е задължително да се консумира веднага?

# 1
  • Мнения: 10 718
това ястие си е аламинут.Мисля,че няма да е никак удачно да го приготвиш от днес за утре! Confused

# 2
  • София
  • Мнения: 581
А колко време отнема приготвянето?

# 3
  • Мнения: 10 718
А колко време отнема приготвянето?
Това е относително.Аз лично не съм правила.По принцип се прави с телешко месо,свинското и по-бързо омеква.Така като го гледам за час ще стане,зависи и колко добре се организираш.

# 4
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Бьоф означава , че се приготвя с телешко месо . Става бързо , вкусно и ефектно!

# 5
  • София
  • Мнения: 581
Знам, че оригиналът е с телешко, но аз имам свински бон филета и ще пробвам какво ще се получи с тях  Wink

# 6
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
това ястие си е аламинут.Мисля,че няма да е никак удачно да го приготвиш от днес за утре! Confused
Точно така!

# 7
  • През девет морета в десето
  • Мнения: 1 909
Според мен трябва да се сервира веднага заради сметаната, която се слага накрая в соса. Но ако приготвиш ястието, а на другия ден го затоплиш и прибавиш тогава сметаната, мисля че няма да има проблем. Но така мисля аз, ако някой е по-майстор да ме поправи Embarassed

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт