Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 юли 2007, 22:19 ч.
  • Преглеждания  870  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 340
Здравейте момичета. Сигурно ще ми се смеете  Embarassed , но имам малко затруднение.
Направих чушки. Пълнени с кайма и ориз. Пекох ги 30 мин. на 220 градуса. Обаче като ги опитах ориза е останал суров. Сега съм ги оставила на 250 градуса на някаква опция (нали има за печене отгоре и отдолу, само отгоре и само отдолу и последната е някаква дето само върти въздух май  Thinking) Не съм си вкъщи и хич не й  разбирам на тая печка  newsm78
Около 20 мин са във фурната на тази опция с въртенето на въздуха на 250 градуса ама ориза пак е суров.  Embarassed Сигурно не съм го запържила достатъчно  Thinking Дайде ми идея какво да правя. Да не вземат да изгорят пък  Crossing Arms
 
Много ви благодаря предварително  Hug Принципно нямам проблеми като готвя вкъщи ама на чуждо място съм като боса  Sad

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 537
Ами освен да намалиш фурната отгоре или да я изключиш, да пече само отдолу та да не прегорят и така ги остави още 30-45 мин, би трябвало да се сварят.Ама все пак е добре да поглеждаш и опитваш от време на време пък на не се развари ориза.Аз обикновенно ги пека на 200 град 1 час, като ги обръщам на няколко пъти за да се запекат отвсякъде.Хайде успех, дано станат вкусни Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 22:30 от Мимис

# 2
  • Мнения: 1 340
Ами освен да намалиш фурната отгоре или да я изключиш, да пече само отдолу та да не прего рят и така ги остави още 30-45 мин, би трябвало да се сварят.Ама все пак е добре да поглеждаш и опитваш от време на време пък на не се развари ориза.Аз обикновенно ги печа на 200 град 1 час, като ги обръщам на няколко пъти за да се запекат отвсякъде.Хайде успех, дано станат вкусни Simple Smile

 Това с обръщането е добра идея.  Благодаря много. Отивам да ги оправям.
Мерси много  Hug

# 3
  • Германия
  • Мнения: 899
Може да сипеш водичка в тавата Simple Smile

# 4
  • Мнения: 10 006
Може да сипеш водичка в тавата Simple Smile

Задължително е да има водичка! Иначе оризът няма как да се свари.

# 5
  • Мнения: 1 340
Може да сипеш водичка в тавата Simple Smile

Задължително е да има водичка! Иначе оризът няма как да се свари.


 О да, да има водичка. Даже май е доста  Laughing
Важното е, че станаха. Не ги изпекох от другата страна, че станаха много меки и да не се разкашкат. Иначе от това, което опитах се е получило вкусночко   chef

Благодаря ви много момичета   bouquet И извинявайте за невежеството ми... Тука къде къде по-сложни неща обсъждате, а аз с едни чушки ви занимавам  Laughing Mr. Green

Лека вечер   bouquet

# 6
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
sisin4e, остана ли от чушките, мила?
Ако е така, давай насам - аз съм им голям фен и дори сурови ще ги изям, а както разбирам, те са си станали просто чудесни!  Peace
  bouquet

# 7
  • Мнения: 1 340
sisin4e, остана ли от чушките, мила?
Ако е така, давай насам - аз съм им голям фен и дори сурови ще ги изям, а както разбирам, те са си станали просто чудесни!  Peace
  bouquet

Еее останаха, че ние 2ма човека не можем 10 чушки да изядем  Wink   chef  Малко сухички станаха и каймата нещо беше изчезнала.. знаех си аз, че трябва "Тандем" да взема ама...  Rolling Eyes  Ама милото ги хареса много  Mr. Green Той им слага кисело мляко и много му се осладиха    bowuu bowuu bowuu

Следващия път дано станат още по-по  Praynig

# 8
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
Ами прати насам де!  Tired

# 9
  • София
  • Мнения: 3 537
Радвам се, че са станали чушките Grinning
Все пак човек се учи докато е жив Hug

# 10
  • БУРГАС
  • Мнения: 1 545
Може да сипеш водичка в тавата Simple Smile
И аз това бих те посъветвала.

# 11
  • Мнения: 506
А чушките бяха ли надупчени? Ако не са били е възможно ориза да е останал суров - няма как водата да влезе равномерно навсякъде.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт