Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 юли 2007, 20:09 ч.

Каква марка зехтин ползвате?

  • 10 143
  • 41
  •   1
Отговори
  • Велико Търново/Бургас
  • Мнения: 1 154
Аз все още не ползвам ,но мисля да започна да консумирам и се чудя коя марка е добра и си заслужава да си купя

# 1
  • София
  • Мнения: 8 636
Която и да избереш - гледай да е Extra Virgin, а да не е pomace (така ли се пишеше Embarassed)

# 2
  • Мнения: 624
Която и да избереш - гледай да е Extra Virgin, а да не е pomace (така ли се пишеше Embarassed)

Подкрепям newsm10 newsm10 newsm10
Само с такъв готвя на детето!

# 3
  • Мнения: 4 380
Аз вечно сменям марките на зехтина, важно да е екстра върджин студено пресован. В момента зехтина ми е Oleada, олиото от гроздово семе Olivia, и олио от зърнени и плодове Olys. http://www.olys.com/

# 4
  • София
  • Мнения: 21 999
Коста Доро  Peace

# 5
  • Мнения: 10 619
Аз като гледам по рафтовете - ми то на всички пише Екстра върджин!! newsm78
Зехтина уж е здравословен,ама е доста тежичък.Аз май с олио си оставам.Зехтин - само за някои специални блюда,дето по оригинална рецепта се изисква и взема,че го спазя!

# 6
  • Германия
  • Мнения: 899
Borges , Extra Virgin, само за салати! За готвене си ползвам доброто старо олио или масло, зехтинът много променя вкуса.

# 7
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Аз ползвам Fresko,води се салатен,но става и за готвене.Много е приятен и лек,с приятен аромат.

# 8
  • Smallville
  • Мнения: 993
Luglio,екстра върджин,много ароматен,не мога да разбера,кое му е тежкото на зехтина,аз ползвам само зехтин,но не пържа нищо,пека във фурна или на скара,а зехтина така овкусява ястието,ммммм,а за салатка е незаменим  chef

# 9
  • София
  • Мнения: 4 293
Rodon само за салати, за готвене си ползвам олио Папас.

# 10
  • София
  • Мнения: 7 061
Borges  Peace

# 11
  • Мнения: 293
Коста Доро и други съм ползвала,но не ми хареса.

# 12
  • Мнения: 951
Ползвам главно за салатки и за някои ястия, които са по рецепта със зехтин. Марките - Монини и Коста Доро, но първия повече ми харесва.

# 13
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Ползваме постоянно САМО зехтин. Не робувам на марки, просто следя да е екстра върджин и да е в зелена бутилка. Най-често си взимам трилитрови разфасовки в тенекия.  Simple Smile

# 14
  • Мнения: 1 525
Талиани на първо място. Най-често го намирам в Хит. Борхес на второ. Охибланка - виждала съм го само в Кауфланд. Имаше още един, който ще ти напиша по-късно.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт