Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 41 отговора

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Аз все още не ползвам ,но мисля да започна да консумирам и се чудя коя марка е добра и си заслужава да си купя
Цитирай

София

Мнения: 7 613
Която и да избереш - гледай да е Extra Virgin, а да не е pomace (така ли се пишеше Embarassed)
Цитирай


Мнения: 624
Която и да избереш - гледай да е Extra Virgin, а да не е pomace (така ли се пишеше Embarassed)

Подкрепям newsm10 newsm10 newsm10
Само с такъв готвя на детето!
Цитирай


Мнения: 4 380
Аз вечно сменям марките на зехтина, важно да е екстра върджин студено пресован. В момента зехтина ми е Oleada, олиото от гроздово семе Olivia, и олио от зърнени и плодове Olys. http://www.olys.com/
Цитирай

София

Мнения: 19 795
Коста Доро  Peace
Цитирай


Мнения: 9 734
Аз като гледам по рафтовете - ми то на всички пише Екстра върджин!! newsm78
Зехтина уж е здравословен,ама е доста тежичък.Аз май с олио си оставам.Зехтин - само за някои специални блюда,дето по оригинална рецепта се изисква и взема,че го спазя!
Цитирай

Германия

Мнения: 899
Borges , Extra Virgin, само за салати! За готвене си ползвам доброто старо олио или масло, зехтинът много променя вкуса.
Цитирай

Разград

Мнения: 3 028
Аз ползвам Fresko,води се салатен,но става и за готвене.Много е приятен и лек,с приятен аромат.
Цитирай

Smallville

Мнения: 993
Luglio,екстра върджин,много ароматен,не мога да разбера,кое му е тежкото на зехтина,аз ползвам само зехтин,но не пържа нищо,пека във фурна или на скара,а зехтина така овкусява ястието,ммммм,а за салатка е незаменим  chef
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Rodon само за салати, за готвене си ползвам олио Папас.

Цитирай

София

Мнения: 7 046
Borges  Peace
Цитирай


Мнения: 293
Коста Доро и други съм ползвала,но не ми хареса.
Цитирай


Мнения: 951
Ползвам главно за салатки и за някои ястия, които са по рецепта със зехтин. Марките - Монини и Коста Доро, но първия повече ми харесва.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Ползваме постоянно САМО зехтин. Не робувам на марки, просто следя да е екстра върджин и да е в зелена бутилка. Най-често си взимам трилитрови разфасовки в тенекия.  Smile
Цитирай


Мнения: 1 525
Талиани на първо място. Най-често го намирам в Хит. Борхес на второ. Охибланка - виждала съм го само в Кауфланд. Имаше още един, който ще ти напиша по-късно.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 41 отговора