Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 март 2005, 15:32 ч.
  • Преглеждания  482  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 6 681
Интересува ме дали  овесените ядки съдържат глутен...
Търсих в библиотеката, но там пише, че глутеносъдържащи са пшеница, ръж и ечемик....нищо за овеса
В рецептите също никъде не се споменава...Кажете ако знаете, т.е. пишете

Реклама
# 1
  • sofia
  • Мнения: 476
Май съдържа, защото храните които НЕ съдържат глутен са: ориз, царевица, елда, капалджа.

# 2
  • София
  • Мнения: 11 261
Да, съдържа.

# 3
  • Мнения: 6 681
Ех, жалко...нищо

благодаря все пак Grinning

# 4
  • Barcelona, Spain
  • Мнения: 2 052
Цитат на: secretgarden
Ех, жалко...нищо

Нищо де, овеса малко по-нататък..

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт