Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Берковица
 • Мнения: 1 859
Много от вас знаят за проблема на моят син (който слава на Бога е добре), въпреки това обаче на всеки три месеца трябва да му се правят контролни прегледи в София в детската клиника по пулмология. Преди прегледите на тези деца ги водеше доктор Куфарджиева но тя се пенсионира и сега това ТРЯБВА да прави Галева. Те е набедена за "специалист" по Муковисцидоза. От както Куфарджиева я няма положението е плачевно...
Галева къде тактично къде не толкова тактично а направо грубо (както в нашия случай) отказва да води прегледите на тези деца. В същото време обаче тя е единствения "специалист" по М.
На два или три пъти не се сещам точно дори ме е връщала с детето. Тя просто хем иска да трупа дивиденти върху гърба на децата хем не си изпълнява задълженията, които е поела. Много време мълчах и търпях това и безотговорно положение но вече не мога! От както тя ми отказва прегледи под различни претексти лекарите тук в Монтана правят всичко, което е по силите им въпреки предишните ни пререкания, но те нямат нито нужния опит нито нужната апаратура. Още повече, че касата плаща за това на Галева а не на тях и те го лекуват с други диагнози само и само за да могат да ни помогнат.
Също така заради него правят какви ли не компромиси с правилата в отделението.
Миналия месец на 27.06.07 (беше Сряда) отидох до София за да си взема лекарствата на детето и познайте Галева я нямаше, което означаваше, че аз трябваше следващата седмица в Сряда пак да ходя до София и да похарча пари, които хич не са ми излишни.
В същото време от много време на сам на вратата на кабинета на Галева виси една бележка, че рецептите на децата с М. ги дава ВСЯКА Сряда от 10 до 13:30.
Още една майка засякох, която се беше разкарала чак от Лом за да вземе лекарствата на детето си. До тук добре примирих се аз, че Галева не спазва графика си и помолих една приятелка, която работи в същата клиника и също е доцент но по психология да ми вземе рецептата от Галева и да отиде до болничната аптека да ги вземе. Жената се съгласи да ми направи тази услуга (за което сега съжалявам горчиво). Галева много пъти ми е казвала ако аз не мога да отида да си ги взема да изпратя някого да ги вземе. За това реших, че няма да е проблем да ги вземе приятелката ми но не би.
Отишла моята приятелка при Галева и и казала за какво я търси при което Галева се развикала и и отказала (не знам точно какви думи и е наговорила) кой знае как я е нагрубила щом Силвето чак нощес ми е писала на ел. пощата. А се бяхме разбрали още в Сряда да ми пише като ги вземе. Когато в Сряда Силвето не ми писа ми стана ясно, че нещо не е така като трябва но реших да изчакам и ето права съм била. Тази седмица ще ходя в клиниката да си взема лекарствата.
Пиша тук с молбата да ми дадете съвет къде и към кой да се обърна. До кой да пиша кой би могъл да санкционира Галева за безобразното и отношение. Моля ви наистина имам спешна нужда от помощ защото за два дни трябва да съм наясно със себе си и да знам как трябва да постъпя.

# 1
 • Мнения: 4 554
Maatete, май единствено в здравната каса може да се оплачеш.
Не знам как става. Скоро няма да ти мине, Maatete.

# 2
 • Берковица
 • Мнения: 1 859
Maatete, май единствено в здравната каса може да се оплачеш.
Не знам как става. Скоро няма да ти мине, Maatete.
Да знам за съжаление докато съм жива и сърцето ми бие няма да ми мине...

# 3
 • Добрич
 • Мнения: 774
За съжаление единственото,което можеш да направиш,като изключим саморазправа,е да подадеш жалба в здравната каса.Ако имаш нерви и сили го направи,защото такива ще продължават да ни трошат и без друго съсипаните нерви.
Успех!  bouquet

# 4
 • Берковица
 • Мнения: 1 859
Близка моя лекарка ми предложи да подам жалба до директорката на болницата, председателя на организацията на родителите на деца с Муковисцедоза и до Министъра на здравеопазването. Смятате ли че има смисъл newsm78

# 5
 • Мнения: 7 360
Близка моя лекарка ми предложи да подам жалба до директорката на болницата, председателя на организацията на родителите на деца с Муковисцедоза и до Министъра на здравеопазването. Смятате ли че има смисъл newsm78
Има.Как така ще получава пари,а няма да си изпълнява задълженията ????Ти да не си длъжна да тичаш от Монтана по 20 пъти на месец.Безобразие!!!!

# 6
 • Мнения: 3 522
Опитай, подай оплакване,не трябва да се прикрива такова безхаберие и безотговорност.Сигурно има и други пациенти,недоволни от обслужването на въпросната г-жа.Ако пишеш молба консултирай се с мед. лице,как точно да се напише.

# 7
 • София
 • Мнения: 581
Сестра ми води малкия при д-р Куфраджиева в някакъв мед.център понеже е с астма.Ако искаш мога да взема тел., ако това може да ти помогне по някакъв начин.

# 8
 • Берковица
 • Мнения: 1 859
Сестра ми води малкия при д-р Куфраджиева в някакъв мед.център понеже е с астма.Ако искаш мога да взема тел., ако това може да ти помогне по някакъв начин.

Куфарджиева е прекрасен лекар и човек, но това не е нейно задължение вече.Определено не само аз имам проблем с въпросната лекарка но всички ги е страх да надигнат глава и да възразят. Аз обаче няма какво да губя. Поне така мисля тя така или иначе не си изпълнява задълженията съвестно така че...

# 9
 • Варна
 • Мнения: 85
Детето ми е с АД, имах подобен проблем във Варна, когато млеката за такива деца все още се покриваха от здравната каса, протоколи за получаване на такова мляко имаше право да дава само 1 лекарка във Варна, след като ме разкара 2 пъти без да ми даде протокола се обадиха в едно предаване на М-САТ и подадох оплакване в Здравната каса, при следващото посещение за протокол въпросната лекарка се опита да ми вдигне скандал, но в момента в който разбра че и аз мога да викам стана изключително мила и любезна, след това проблем с протоколите не съм имала. Смятам, че трябва да подадеш оплакване навсякъде където ще ти приемат жалбата и не се притеснявай да дигнеш скандал, някои хора разбират само от грубо отношение, а когато си мил с тях ти се качват на главата.

# 10
 • The new Earth
 • Мнения: 1 941
Темата е преместена тук от друг форум за повече мнения.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт