Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 8 юли 2007, 23:14 ч.
  • Преглеждания  1 825  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 230
Различават се само по това, че едното е много фино или има и разлика в начина на приготвяне. Питам зашото купих за бебо от кафявия ориз, ама той се вари сто и един часа. И ме интересуваше дали не мога да го смеля с машинката и да го ползвам него така смлян фино за киселчетата и кремчетата. Извинете, ако въпросът ми е тъп. Лека вечер на всички!

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 730
Нишестето е полизахарид,тоест само по себе си то е въглехидрат.Брашното освен въглехидрати съдържа още и белтъци/глутен/ и други хранителни вещества.Начинът на приготвяне не е много по- различен,различно желират обаче,защото температурата на желиране е различна,а влияние оказват и различните компоненти на брашното.

# 2
  • Велико Търново
  • Мнения: 5 992
Нишестето се прави от брашно Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 730
На пазара има различни нишестета-пшенични,картофени,царевични,всички са с различно желиране.

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 230
Благодаря ви за отговорите момичета.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт