Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 юли 2007, 12:57 ч.
  • Преглеждания  1 894  Мнения  29  Онлайн  1
Отговори
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 422
Преди няколко дни правих пореден опит да панирам кашкавал. Отново неуспешен  doh
Уж всичко правя както трябва, но кашкавалът изтича и ям само панировката  smile3512
Купувам най- твърдият възможен кашкавал, предварително го слагам в камерата, панировката е хубава, котлонът ми е много силен, пържа в голямо количество мазнина...
Панираните ми сиренца и пилешки хапки стават чудесни, но така и не успявам да се оправя с този кашкавал.

Моля, споделете тънкостите при приготвянето му  Praynig Обещавам, че ще черпя, когато ( и ако) успея поне веднъж да го направя както трябва  Hug

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Кроки, виж тук  Heart Eyes

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 11 602
Ами аз действам, както ти си писала... в камерата и после бързо действам с панировката и пържа... на силен огъни и за кратко, то толкова и' трябва на панировката и нямам проблем.
Не купувам специално кашкавал за паниране, а този който по принцип купувам - Витоша-та на Маджаров.

# 3
  • gatorland
  • Мнения: 3 478
Във фризер никога не съм слагала, но казват че много помага за кашкавал пане.

Аз го нарязвам, намокрям и въргалям в брашно. Топя в разбити яйца, трябва да е покрито много хубаво с тях. Една точка от брашното да се вижда и от там изтича, след това в галета и пържа.

# 4
  • Някъде там...
  • Мнения: 792
Аз никога съм нямала проблемс панирането. А то е ео така:
нарязвам си кашкавала, потапям го във вода, след това брашно, яйце, галета,яйце.
Или вода, брашно , яйце, брашно, яйце.

Успех Peace
 

# 5
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 417
Кашкавала го режа с дебелина 1 пръст. След това вода - брашно - яйце - галета -яйце - пържене.

# 6
  • София
  • Мнения: 4 677
Ако правиш стандартната панировка - брашно , яйце , галета - е задължително накрая пак да завършиш с яйце !
Котлонът трябва да е добре загрят / и мазнината / , защото обикновено се разтича , точно защото стои дълго в тигана .
А има и друг вариант за панировка - 2 разбити яйца , малко бира и брашно . Всичко се разбърква до гъстичка смес , топиш кашкавалчетата и пържиш . Става малко като смес за бухтички  Laughing и също е много хубаво .

# 7
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
А има и друг вариант за панировка - 2 разбити яйца , малко бира и брашно . Всичко се разбърква до гъстичка смес , топиш кашкавалчетата и пържиш . Става малко като смес за бухтички  Laughing и също е много хубаво .

Да, това е точно патафри, става супер, става и за банани, за риба, за сирена, за морски, много е вкусно. Фен съм  Simple Smile Доколкото знам обаче е добре да се сложи само белтъка, който преди  това да се разбие на твърд сняг със сол. И после няма грешка  Hug

# 8
  • gatorland
  • Мнения: 3 478
Да наистина се завършва пак с яйца, това съм го пропуснала в моя постинг.

# 9
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
А има и друг вариант за панировка - 2 разбити яйца , малко бира и брашно . Всичко се разбърква до гъстичка смес , топиш кашкавалчетата и пържиш . Става малко като смес за бухтички  Laughing и също е много хубаво .
Така го правя аз Peace

# 10
  • Плевен
  • Мнения: 1 364
Уж всичко правя както трябва, но кашкавалът изтича и ям само панировката  smile3512
Купувам най- твърдият възможен кашкавал, предварително го слагам в камерата, панировката е хубава, котлонът ми е много силен, пържа в голямо количество мазнина...

И при мен е същата работа  Crazy

# 11
  • Добрич
  • Мнения: 1 117
На мен един готвач ми беше казал как да панирам кашкавал ,без да се разтече , от тогава нямам грижи . Парчетата кашкавал потапям за кратко в ледена вода, след това хубаво овалям в брашно , да не остава местенце ,без брашно и после топавям в кашата за паниране.

# 12
  • weltweit
  • Мнения: 6 043
На мен един готвач ми беше казал как да панирам кашкавал ,без да се разтече , от тогава нямам грижи . Парчетата кашкавал потапям за кратко в ледена вода, след това хубаво овалям в брашно , да не остава местенце ,без брашно и после топавям в кашата за паниране.
Ще се пробва   chef
Божееее а аз винаги завършвам с галета, не с яйце  ooooh! - стават хрупкави и не се разтича кашкавала, а за синьо сирене няма грешка  Mr. Green

# 13
  • BG-Пловдив
  • Мнения: 1 269
На мен един готвач ми беше казал как да панирам кашкавал ,без да се разтече , от тогава нямам грижи . Парчетата кашкавал потапям за кратко в ледена вода, след това хубаво овалям в брашно , да не остава местенце ,без брашно и после топавям в кашата за паниране.
Да, задължително първо се топва в студена вода! Моя приятелка пък слага нарязаните перченца за 20-на минути във фризера вместо във вода. Това е , иначе се разтича. Peace

# 14
  • Бургас
  • Мнения: 2 616
На мен колежката ми каза,че слага оваляните в яйца и галета /брашно/ вече кашкавали в тавичка в хладилника да се стегнат и отделно някаква подправка имало за паниран кашкавал,която добавя.Не съм панирала никога кашкавал и мисля да го пробвам нейния метод ,но не можах да я намеря тази подправка /в Пикадили гледах/ ,някой има ли идея за нея- каква е ? newsm78

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт