Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Русе
  • Мнения: 496
Моля за расяснение.От КАС данни за метаболитна ацидоза.

# 1
  • Мнения: 5 760
Здравейте! най-вероятно Вашето бебе е недоносено. Това съкращение значи хиалинномембранна болест 3-4 стадий- т.е почти напълно разгърната клиника на ангажиране на белите дробове от заболяването, което е в резултат на незрялост на белите дробове и липса на сърфактант. Това е веществото което го има при по-големите и доносени бебета. В този случай бебето се поставя на апаратна вентилация и се впръсква сърфактант, за да се подобри клиниката и заболяването да премивне по-бързо.
Кас- това е изследване на киселинността на кръвта и кислородното насищане. При Вашето бебе явно има проблем. Добре е за допълнителна информация да се обърнете към лекуващия лекар.

# 2
  • Русе
  • Мнения: 496
Благодаря,д-р Сльнчева.Дьщеря ми на о1.09. ще навьрши 6г.През последните месеци разбрах много неща,които не са ми казани.Нашето джипи е неонатолог,но нищо не ми каза като родих.И сега има последствия от раждането.Тя се роди 1кг,около 40см.в края на мин. год. разбрахме,че е с разширени вентрикули.Все още не мога да свьржа някои неща,а личната нищо няма да ми каже.След като сега е по-голяма вьзможно ли е да има някакви последствия от това?Като бебе много поврьщаше/на фонтани/,дьлго време,има белобдробни проблеми/бронхити-алергични,спастични/.Има ли врьзка това с неразвитите като бебе дробове?

# 3
  • Мнения: 5 760
Здравейте1 Белодробните проблеми иман общо със незрелостта на белите дробове- недоносените деца често имат спастични и алергични бронхити , но постепенно при една голяма част от децата тези проблеми изчезват. Щом се развиве нормално двигателно и психически на тази възраст, това, че е имала разширени вентрикули е без значение. Laughing

# 4
  • Русе
  • Мнения: 496
Благодаря ви д-р Сльнчева.Досега никои лекар не е свьрзал по този начин нещата,а аз бях сигурна,че е вьзможно.Сега не е на градина и е здрава.Опитвам се да подсиля имунната и с-ма.Използвам Ехинацея,пчелен прашец ,такива неща.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт