Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 юли 2007, 00:01 ч.
  • Преглеждания  4 881  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 343
Момичета, какво знаете за него?
Аз - само, че е подсладител, слагат го в кашите вместо захар.
 Чудя се, както аспартама го хвалеха, а се оказа пълен боклук, няма ли да се окаже по-лошо да давам каши с малтодекстрин, от колкото такива със захар?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 343
никой нищо ли не знае???

# 2
  • Мнения: 4 496
V. Малтодекстрин - високомолекулярен алкохол, които се явява като заместител на захарта и много бързо "изгаря" без странични продукти.
Извлича се от картофено или царевично нишесте.Използва се за храни,сладкиши,напитки,бира,сладолед,за запазване на плодове,в сухото мляко,кексове,бисквити,хляб,също така в текстилната промишленост за щамповане и боядисване.Общо взето се приема за безопасен.
виж тук

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 22:46 от красим

# 3
  • София
  • Мнения: 343
МЕРСИ  Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт