Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 юли 2007, 22:29 ч.
  • Преглеждания  2 507  Мнения  21  Онлайн  1
Отговори
  • Кебекуйка
  • Мнения: 3 931
Така де, имам останало половин пиле на грил и ми се иска да го разнообразя, като го запържа или задуша в някакъв сос  newsm78

...........

10х предварително.

Реклама
# 1
  • по пътеката
  • Мнения: 3 100
по4ни вариантите, пиле фрикасе, с доматен сос, с жълт ориз, със зелен4уци задушени микс!даже в сос  за спагети може като го надребиш на малки порции!

# 2
  • usa
  • Мнения: 3 367
на салата го правя,с майонеза малко,горчица,кис.краставици,целина,ябълка,копър,понякога варени яйца..маже се на филии с пълна сила..

# 3
  • BG
  • Мнения: 4 546
пилето на грил има специфичен вкус, струва ми се, че по-върви на салата да го направиш.

# 4
  • Мнения: 65
И аз правя салата като добавям царевица, печен пипер, кисели краставички, може майонеза и чесън.

# 5
  • София
  • Мнения: 4 291
У нас като остане печено пиле, го готвя с ориз.
Задушавам една глава лук, после прибавям една чаша ориз, разбърквам хубаво.
Поръсвам с черен пипер, вегета или от подправките на маги (каквото имам в момента). Добавям една чаша вода и оставям на котлона да се задуши ориза.
В това време обезкостявам останалото печено пиле, редя в тавичка, изсипвам сместа от задушения ориз и лук,  доливам още две чаши вода ( за да имам съотношение 1/3 ориз и вода).
Разбърквам и запичам във фурната.
 Peace

# 6
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
В гювече с други продукти, става хубаво.

# 7
  • София
  • Мнения: 371
Ние правим каша от бялото месо или го запържваме с лук и домати.

# 8
  • Пловдив
  • Мнения: 4 381
Задушавам лук, прибавям гъби, обезкостеното пиле, брашно, вода и подправки. Вари се за около 15-20 минути и е готово за хапване.

# 9
  • София
  • Мнения: 21 223
Сварявам картофи. Нареждам ги на дъното на тавичка /на кубчета или кръгчета/, отгоре пилето на парченца. Заливам със сос Маги/фрикасе , ръся малко галета и пека. Става супер - лесно, бързо и вкусно

# 10
  • Кебекуйка
  • Мнения: 3 931
Задушавам лук, прибавям гъби, обезкостеното пиле, брашно, вода и подправки. Вари се за около 15-20 минути и е готово за хапване.

Ей с туй удоволствие се гостихме  Peace

Мерси на всички...
  bouquet

# 11
  • на втория етаж
  • Мнения: 248
А дома правиме лучена яхнийка от останалите кокалчета.Задушавам повечко едро нарязан лук,слагам червен пипер и брашно,малко водичка,останалото месце и подправки - чубрица,черен пипер,дафинов лист и бахар.Посолявам и на много слаб огън да покъкри 30 мин.Става разкош....По-вкусно от предишния вид на пилето...

# 12
  • Silicon Valley
  • Мнения: 216
Общо взето вси4ко аз бих го приготвила с губен сос ( с копър и 4есън и 4ер пипер) и може да го зелееш в/у макарони или ориз, дори в/у сотирани картофи и буф във фурната да се запе4е а колко може да изпе4еш- пайове и пици , и салати куп...... Hug

# 13
  • Мнения: 795
При нас почти винаги остава от печеното пиле и го оплозотворявам със
Задушени зеленчуци , фрикасе,  задушени картофи
но в повечето случаи импровизирам - винаги се изяжда  Joy

# 14
  • Мнения: 222
Аз най-често го "лекувам" на супа  Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт