Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора

Кебекуйка

Мнения: 3 930
Така де, имам останало половин пиле на грил и ми се иска да го разнообразя, като го запържа или задуша в някакъв сос  newsm78

...........

10х предварително.
Цитирай

по пътеката

Мнения: 3 087
по4ни вариантите, пиле фрикасе, с доматен сос, с жълт ориз, със зелен4уци задушени микс!даже в сос  за спагети може като го надребиш на малки порции!
Цитирай

usa

Мнения: 3 366
на салата го правя,с майонеза малко,горчица,кис.краставици,целина,ябълка,копър,понякога варени яйца..маже се на филии с пълна сила..
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
пилето на грил има специфичен вкус, струва ми се, че по-върви на салата да го направиш.
Цитирай


Мнения: 56
И аз правя салата като добавям царевица, печен пипер, кисели краставички, може майонеза и чесън.
Цитирай

София

Мнения: 4 282
У нас като остане печено пиле, го готвя с ориз.
Задушавам една глава лук, после прибавям една чаша ориз, разбърквам хубаво.
Поръсвам с черен пипер, вегета или от подправките на маги (каквото имам в момента). Добавям една чаша вода и оставям на котлона да се задуши ориза.
В това време обезкостявам останалото печено пиле, редя в тавичка, изсипвам сместа от задушения ориз и лук,  доливам още две чаши вода ( за да имам съотношение 1/3 ориз и вода).
Разбърквам и запичам във фурната.
 Peace
Цитирай

UK, Harlow/София

Мнения: 7 670
В гювече с други продукти, става хубаво.
Цитирай

София

Мнения: 363
Ние правим каша от бялото месо или го запържваме с лук и домати.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 4 374
Задушавам лук, прибавям гъби, обезкостеното пиле, брашно, вода и подправки. Вари се за около 15-20 минути и е готово за хапване.
Цитирай

София

Мнения: 19 801
Сварявам картофи. Нареждам ги на дъното на тавичка /на кубчета или кръгчета/, отгоре пилето на парченца. Заливам със сос Маги/фрикасе , ръся малко галета и пека. Става супер - лесно, бързо и вкусно
Цитирай

Кебекуйка

Мнения: 3 930
Задушавам лук, прибавям гъби, обезкостеното пиле, брашно, вода и подправки. Вари се за около 15-20 минути и е готово за хапване.

Ей с туй удоволствие се гостихме  Peace

Мерси на всички...
  bouquet
Цитирай

на втория етаж

Мнения: 248
А дома правиме лучена яхнийка от останалите кокалчета.Задушавам повечко едро нарязан лук,слагам червен пипер и брашно,малко водичка,останалото месце и подправки - чубрица,черен пипер,дафинов лист и бахар.Посолявам и на много слаб огън да покъкри 30 мин.Става разкош....По-вкусно от предишния вид на пилето...
Цитирай

Silicon Valley

Мнения: 216
Общо взето вси4ко аз бих го приготвила с губен сос ( с копър и 4есън и 4ер пипер) и може да го зелееш в/у макарони или ориз, дори в/у сотирани картофи и буф във фурната да се запе4е а колко може да изпе4еш- пайове и пици , и салати куп...... Hug
Цитирай


Мнения: 778
При нас почти винаги остава от печеното пиле и го оплозотворявам със
Задушени зеленчуци , фрикасе,  задушени картофи
но в повечето случаи импровизирам - винаги се изяжда  35
Цитирай


Мнения: 222
Аз най-често го "лекувам" на супа  Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора