Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 юли 2007, 13:28 ч.

Свински сърца, как?

  • 2 774
  • 6
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 2 316
Момичета, дайте идеи Thinking
Купих свински сърца и сега съм в малка чуденка как да ги сготвя?
Мислех да ги сваря в тенджерата под налягане и после с картофки в пликче във фурната. Но ми се ще и някоя друга идейка в почвече да имам.

# 1
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
На скара или задушени с лук и гъби.

# 2
  • София
  • Мнения: 3 537
Аз съм ги яла на винен кебап и е много вкусно.Можеш да си го направиш и в тенджерата под налягане. Wink

# 3
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
Трябва да ги свариш , непременно - след това панирай !

# 4
  • Варна
  • Мнения: 1 443
Добре сварени и след това панирани или задушени с лук!  chef

# 5
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
Първо ги сварявам.А после или с много лук задушени,или ги пека на скара.

# 6
  • Варна
  • Мнения: 2 316
Аз ги окипазих, но ще имам в предвид вашите идеи за друг път Hug

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт