Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 830
Момичета, дайте идеи Thinking
Купих свински сърца и сега съм в малка чуденка как да ги сготвя?
Мислех да ги сваря в тенджерата под налягане и после с картофки в пликче във фурната. Но ми се ще и някоя друга идейка в почвече да имам.
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
На скара или задушени с лук и гъби.
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Аз съм ги яла на винен кебап и е много вкусно.Можеш да си го направиш и в тенджерата под налягане. Wink
Цитирай

In a surreal moment!

Мнения: 2 038
Трябва да ги свариш , непременно - след това панирай !
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Добре сварени и след това панирани или задушени с лук!  chef
Цитирай

Старата столица

Мнения: 5 363
Първо ги сварявам.А после или с много лук задушени,или ги пека на скара.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 830
Аз ги окипазих, но ще имам в предвид вашите идеи за друг път Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.