Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Спуках се да търся рецепта,но не намерих.Искам да направя хрупкави филенца със сусам,само че незнам последователността при панировката и тоя сусам с галетата ли трябва да го смеся?Помагайте и да се мятам на тигана.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Овалваш си ги в яйце и брашно и по тази панировка лепиш богато сусама.
Аз по ги харесвам с корн флейкс  Smile
Цитирай


Мнения: 8 577
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106453.msg1898876

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=66963.0

А аз съм правила по тази рецепта, но поизменена - не слагам лютив сос, защото не обичаме люто и не  съм правила соса с нишестето. Иначе се получават хрупкави и вкусни филенца, и са печени, а не пържени.
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Аз правя ето тези филенца и много ги харесваме у дома  Peace

Със соса стават чудесни  Blush
Цитирай

София

Мнения: 300
Кармен ви пита за сусам, а вие и говорите  за корнфлекс. Можеш да си купиш и готова панировка или да си я направиш от галета+ сусам смесени. Топиш маринованите по твой вкус филенца в брашно, яйце и накрая с сместа галета -сусам. Не пържи на много силно да не изгори сусама. Сосчетата също са по избор на фантазията ти, но сега по-върви с прясна салата.
Цитирай


Мнения: 652
Виж тези: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110497.msg2002730#msg2002730
Стават много вкусни. В самата рецепта няма сусам, но в последния отговор една потребителка пише, че е добавила сусам.
Цитирай

При любимите ми хора!

Мнения: 1 696
Аз като панирам филенцата не слагам сусам. Овалвам ги в царевично брашно, после яйце и пак брашно. Изпържвам ги и като ги извадя от мазнината тогава ги овалвам със сусам. Така не загаря сусамчето и стават много вкусни.
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 104
  И аз тези. Smile

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.