Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 март 2005, 16:06 ч.

патешки сърца???

  • 759
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 026
момичета,
взех патешки сърчица. Някой готвил ли е? нямаме скара, така че мога да ги задуша с масло, лук, гъбки и подправки. Интересува ме обаче трябва ли пред това да ги сваря, жилави ли са, колко да ги варя, ей такива ми ти работи...така че, казвайте?!

# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 15 546
Аз си ги готвя като пилешките, разлика никаква. Както ти казваш - задушавам ги с много лук, обаче добавям и чаша вино. Много добре стават.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 026
Цитат на: Янтра
Аз си ги готвя като пилешките, разлика никаква. Както ти казваш - задушавам ги с много лук, обаче добавям и чаша вино. Много добре стават.


а вариш ли ги преди задушаването, щото аз реших първо да ги сваря на слаб огън, ама нещо жилави стоят Embarassed
И другото което ме интересува, мих ги много добре, за да се махнат съсиреци разни, нещо друго махаш ли, има беличка мазнина отстрани?

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 15 546
Не, не варя нищо, слагам сърцата в малко мазнина, много лук и много магданоз, изливам виното, НЕ слагам никаква сол, капака и на котлона. От време на време разбърквам. За миенето - цепя сърцето на две, махам клапите (ако не са махнати в месарницата) и мия под струята на чешмата. Мазничкото се топи в процеса на готвене. А забравих - накрая, когато е съвсем готово и вече го махам от котлона слагам още магданоз и сол на вкус, значи към три връзки м. за килограм сърца приблизително отиват общо.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт