Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 026
момичета,
взех патешки сърчица. Някой готвил ли е? нямаме скара, така че мога да ги задуша с масло, лук, гъбки и подправки. Интересува ме обаче трябва ли пред това да ги сваря, жилави ли са, колко да ги варя, ей такива ми ти работи...така че, казвайте?!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 12 944
Аз си ги готвя като пилешките, разлика никаква. Както ти казваш - задушавам ги с много лук, обаче добавям и чаша вино. Много добре стават.
Цитирай

София

Мнения: 2 026
Цитат на: Янтра
Аз си ги готвя като пилешките, разлика никаква. Както ти казваш - задушавам ги с много лук, обаче добавям и чаша вино. Много добре стават.


а вариш ли ги преди задушаването, щото аз реших първо да ги сваря на слаб огън, ама нещо жилави стоят Embarassed
И другото което ме интересува, мих ги много добре, за да се махнат съсиреци разни, нещо друго махаш ли, има беличка мазнина отстрани?
Цитирай

Пловдив

Мнения: 12 944
Не, не варя нищо, слагам сърцата в малко мазнина, много лук и много магданоз, изливам виното, НЕ слагам никаква сол, капака и на котлона. От време на време разбърквам. За миенето - цепя сърцето на две, махам клапите (ако не са махнати в месарницата) и мия под струята на чешмата. Мазничкото се топи в процеса на готвене. А забравих - накрая, когато е съвсем готово и вече го махам от котлона слагам още магданоз и сол на вкус, значи към три връзки м. за килограм сърца приблизително отиват общо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.