Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 юли 2007, 13:27 ч.
  • Преглеждания  1 538  Мнения  35  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 361
До скоро и аз слагах сиренето във вода, за да се изкисва, но от седмица вече не правя така. Детето е почти на 1 г. и 5 м. и аз мисля, че вече няма нужда, но кажете какво мислите вие newsm78

Реклама
# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 288
Аз винаги го слагам във вода ,защото е прекалено солено, дори и за мен е по-вкусно така Peace

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 9 335
Все още си го изкисвам за Тери.

# 3
  • Zaragoza-España/РазГраД
  • Мнения: 441
Винаги съм го изкисвала  Peace

# 4
  • Варна/София
  • Мнения: 1 761
Все още го изкисвам. Хриси е на 1г. 5 мес. Не мисля да спирам, при положение ,че и на мен ми е солено  Peace

# 5
  • Sofia
  • Мнения: 907
Продължавам и аз да го изкисвам. Защо искаш да спираш  newsm78 ?

# 6
  • София
  • Мнения: 4 293
А какво искаш да кажеш под "изкисвахте"  Thinking
Защото аз винаги държа сиренето в кутия с вода, разликата е че в кутията където е нашето слагам сол, а иначе за малката само вода - за да се обезсоли сиренето.
И в двата случая сиренето ми е "изкиснато", или аз се бъркам нещо   ooooh! с въпроса ти.

А от известно време (може би 1-2 месеца) вече яде малката от нашето сирене.

# 7
  • София
  • Мнения: 1 136
Още обезсолявам сиренето - на 2 г. е  Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 8 535
Аз все още го изкисвам. Според това, което съм чела до 3 години (поне!) трябва да се обезсолява

# 9
  • Мнения: 374
Дъщеря ми е на 2г3м и все още го изкисвам. От време на време иска да яде от нашето, но като го опита, го плюе веднага. Явно нормалният вкус на сиренето за нея е безсолен, за което се радвам. Grinning

# 10
  • Варна
  • Мнения: 361
Благодаря ви момичета. От утре започвам пак да го обезсолявам Peace

# 11
  • Добрич- Firenze
  • Мнения: 447
И аз все още го изкисвам  Peace

# 12
  • Samokov
  • Мнения: 674
А колко време се изкисва? И имам някакъв спомен, че Иван Звездев го слагаше в топла вода. Това, за да стане по-бързо ли е?
Благодаря за отговорите! Grinning

# 13
  • Мнения: 8 241
Никога не съм го изкисвала. Сефте дадох на 1г. и 1 м. и това е единствената сол която приема.. И малко от кашкавала. Не яде промишлени количества, затова не смятам да го изкисвам..

# 14
  • Sofia
  • Мнения: 907
И имам някакъв спомен, че Иван Звездев го слагаше в топла вода. Това, за да стане по-бързо ли е?Благодаря за отговорите! Grinning
Да, това е по бързата процедура  Mr. Green . Слага се в гореща вода за около 20 - тина минути.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт