Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 35 отговора

Варна

Мнения: 361
До скоро и аз слагах сиренето във вода, за да се изкисва, но от седмица вече не правя така. Детето е почти на 1 г. и 5 м. и аз мисля, че вече няма нужда, но кажете какво мислите вие newsm78
Цитирай

Пловдив

Мнения: 288
Аз винаги го слагам във вода ,защото е прекалено солено, дори и за мен е по-вкусно така Peace
Цитирай

Бургас

Мнения: 9 206
Все още си го изкисвам за Тери.
Цитирай

Zaragoza-España/РазГраД

Мнения: 441
Винаги съм го изкисвала  Peace
Цитирай

Варна/София

Мнения: 1 761
Все още го изкисвам. Хриси е на 1г. 5 мес. Не мисля да спирам, при положение ,че и на мен ми е солено  Peace
Цитирай

Sofia

Мнения: 907
Продължавам и аз да го изкисвам. Защо искаш да спираш  newsm78 ?
Цитирай

София

Мнения: 4 282
А какво искаш да кажеш под "изкисвахте"  Thinking
Защото аз винаги държа сиренето в кутия с вода, разликата е че в кутията където е нашето слагам сол, а иначе за малката само вода - за да се обезсоли сиренето.
И в двата случая сиренето ми е "изкиснато", или аз се бъркам нещо   ooooh! с въпроса ти.

А от известно време (може би 1-2 месеца) вече яде малката от нашето сирене.
Цитирай

София

Мнения: 1 103
Още обезсолявам сиренето - на 2 г. е  Peace
Цитирай

София

Мнения: 7 594
Аз все още го изкисвам. Според това, което съм чела до 3 години (поне!) трябва да се обезсолява
Цитирай


Мнения: 374
Дъщеря ми е на 2г3м и все още го изкисвам. От време на време иска да яде от нашето, но като го опита, го плюе веднага. Явно нормалният вкус на сиренето за нея е безсолен, за което се радвам. Very Happy
Цитирай

Варна

Мнения: 361
Благодаря ви момичета. От утре започвам пак да го обезсолявам Peace
Цитирай

Добрич- Firenze

Мнения: 447
И аз все още го изкисвам  Peace
Цитирай

Samokov

Мнения: 674
А колко време се изкисва? И имам някакъв спомен, че Иван Звездев го слагаше в топла вода. Това, за да стане по-бързо ли е?
Благодаря за отговорите! Very Happy
Цитирай


Мнения: 8 241
Никога не съм го изкисвала. Сефте дадох на 1г. и 1 м. и това е единствената сол която приема.. И малко от кашкавала. Не яде промишлени количества, затова не смятам да го изкисвам..
Цитирай

Sofia

Мнения: 907
И имам някакъв спомен, че Иван Звездев го слагаше в топла вода. Това, за да стане по-бързо ли е?Благодаря за отговорите! Very Happy
Да, това е по бързата процедура  Mr. Green . Слага се в гореща вода за около 20 - тина минути.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 35 отговора