Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 506
Май не се казват точно така, но не знаех как точно да озаглавя темата. Та става въпрос за тези царевични зърна, които са печени и са като ядки - продават се с всички останали насипни ядки. Някой знае ли технологията на приготвяне? Дали първо се вари цялата царевца, или пък се оронват зърната? Вари ли се изобщо? Или направо се пече?
« Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 17:49 от Morena »
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 116
Това е пържена царевица, но технологията не зная.
Цитирай

Габрово

Мнения: 699
И аз съм се чудила много пъти, даже наскоро с две приятелки хрупахме такава царевица и се чудехме за технологията. Стигнахме до извода, че първо трябва да се свари, иначе ако направо се сложи в гореща мазнина, ще стане на пуканки, а после се овалва в подправките и се изпържва, ако изобщо участва пържене в цялата история. Даже мислех да пускам тема тогава дали някой знае, но не ми остана време и после съм забравила.
Дано някой да знае и да каже.
Цитирай
 Embarassed
Цитирай


Мнения: 3 332
ще следя темата и аз се интересувам...
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Доколкото знам пуканки стават от специални сортове царевица. Според мен е пържена без предварително варене.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.