Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 440
Опитах се вчера да пасирам бяло пилешко месо , за да слагам на малкия юнак в зеленчуковите пюрета , но то се оказа мисия невъзможна Crossing Arms . Месото само се уви около ножа на пасатора и на финала се наложи да го нарежа на много ситно , та чак тогава да се опитам да пасирам и то с малко бульон. Дали моят пасатор не става ?! Дали нещо технологията ми убягва ?! ooooh!
Цитирай

София

Мнения: 942
Аз пасирам месото като му слагам малко водичка и става много добре. Или пък слагам малко от пасираните вече зеленчуци.
Иначе само месо, наистина не става.  Изобщо не го нарязвам направо си слагам голямото парче.Пасатора ми е на Браун.
Цитирай

БГ - София

Мнения: 7 796
Цитат на: Mila77
Аз пасирам месото като му слагам малко водичка и става много добре. Или пък слагам малко от пасираните вече зеленчуци.
Иначе само месо, наистина не става.  Изобщо не го нарязвам направо си слагам голямото парче.Пасатора ми е на Браун.



И аз така правя. Не пасирам отделно, а заедно със зеленчуците и повечко бульон. Иначе не става  Wink .
Цитирай


Мнения: 4 358
Винаги съм го пасирала с бульон, така е най-лесно.
Цитирай

в края на града

Мнения: 4 292
Точно така с някаква течност  Smile и то не се отнася само за месото. Всичко, което съм пасирала, дори и плодове, винаги слагам по-малко (може и повече) вода, бульон или друго, така става на хубаво и гладко пюре.
Цитирай

София

Мнения: 6 317
Аз сварявам много добре - така че месото да стане "мозък". След това го нарязвам на ситно и пасирам с бульона.
Цитирай

Букурещ

Мнения: 7 138
с бульон.
Цитирай


Мнения: 488
Цитат на: oranda
Опитах се вчера да пасирам бяло пилешко месо , за да слагам на малкия юнак в зеленчуковите пюрета , но то се оказа мисия невъзможна Crossing Arms . Месото само се уви около ножа на пасатора и на финала се наложи да го нарежа на много ситно , та чак тогава да се опитам да пасирам и то с малко бульон. Дали моят пасатор не става ?! Дали нещо технологията ми убягва ?! ooooh!

В блендер! Заедно с бульонче и картофче ,понякога и бучка сиренце!Ето вчера яде пилешко със спанак,праз лук ,листо зеле ,картофче,морковче - пасирах всичко на пюре.Днес е само на пилешко месо с картоф и масълце. Става готово пюре. eat
Цитирай
Аз първо го накълцвам в машината и после го пасирам.
И както другите заедно с бульончето.
Цитирай

sofia

Мнения: 2 534
Задължително с водичката от варенето или някаква друга течност .
Цитирай

София

Мнения: 4 266
Водичка както казаха или направо всичко в пасатора Smile
... да живеят технологиите nuts  smile3501
Цитирай

Varna/Burgas

Мнения: 456
Цитат на: Margarita
Аз сварявам много добре - така че месото да стане "мозък". След това го нарязвам на ситно и пасирам с бульона.[/quote

И аз така правя. Пасирам с миксер с пасатор, които ми е връстник.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.