Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 153
Когато бях студентка майката на една колежка я приготвяше и беше много вкусна. Имаше лютеница, саламче и други неща, ако някой знае точната рецепта моля да я сподели
Цитирай

Plovdiv

Мнения: 306
Ами аз съм ги правила както другите банички със сирене, кашкавал и др. Само че тук в нарязаното правоъгълниче слагам кренвирш едно колелце и половин лъжичка лютеница.Слагат се по средата и се прегъва , отстрани така с вилицата притискам и така.Ох , как обясних дано си ме рабрала. Confused
Цитирай

Sofia

Мнения: 175
Да и аз съм пробвала. Слагам лютеница, салам( не мазен, че тестото не бухва), сирене,кашкавал, чубрица и става нещо като пица калцоне ( е с повечко фантазия, де). Само гледам плънката да не е много рядка, по-скоро да е суха.
Цитирай

у дома

Мнения: 2 605
Цитат на: mam4e2004
Да и аз съм пробвала. Слагам лютеница, салам( не мазен, че тестото не бухва), сирене,кашкавал, чубрица и става нещо като пица калцоне ( е с повечко фантазия, де). Само гледам плънката да не е много рядка, по-скоро да е суха.

Аз ги правя по същия начин,само вместо сирене слагам гъбки.
Какво правя в този форум,като съм уж на диета ooooh!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.