Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 3 619
Здравейте,
Знам, че тук винаги получавам чудесни идеи  Smile
Искам да направя нещо за предястие с пушена сьомга - бихте ли ми помогнали - с какво мога да я комбинирам?
« Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 11:45 от Jutoo »
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 278
пушената сьомга има деликатен вкус. според мен е най-добре да се яде натюр.
мое мнение разбира се.

мога да ти предложа следното.
взимаш по една филийка за всяка порция от нарязаният хляб за тост.
препичаш я леко. отгоре слагаш филето от сьомга.
върху него шпицоваш една розичка от паста от хрян (пасва много добре на сьомгата, ако ти е силко го смеси с малко заквасена сметана )

слагаш по средата на чинията канапето със сьомга, а отстрани зелена салата, овкусена.

успех
Цитирай


Мнения: 6 142
Ето ти идея за едно изключително добро предястие - при това е много леко за изпълнение, въпреки, че на пръв поглед може да ти се стори сложна работа. Аз съм го правила два пъти и винаги е имало огромен успех:
Спаначени палачинки с пушена сьомга - marabu


Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
И ние я обожаваме с препечена филийка-страхотно е!
Препичам филийката , но преди това я намазвам леко с"ароматизиран" зехтин/слагам му малко подправки-черен+червен пипер/ и я мяткам в силно загрята /само отгоре/ фурна за 5-6 минутки или в тостера, но трябва да е със зехтин намазана и от двете страни. И после пушеното филе сьомга отгоре...М-м-м!
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Благодаря Ви   bouquet
Цитирай

Пловдив

Мнения: 421
Аз съм правила рулца от сьомга. Смесих синьо сирене и рама натюр, черен пипер и лимонов сок. Трябва да се получи гъста паста. Намазваш парченцето сьомга и навиваш. Сега ми идва наум, че всичко това можеш да го комбинираш с идеята на момичетата - препечена филийка и отгоре рибката намазана с пастата от сирена. Ако знаеш колко водка изпива....
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
На мнението на Сапфира съм. Опитвала съм и други варианти и не ми допадат, с печена филийка си е класика  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.