Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 авг. 2007, 21:58 ч.
  • Преглеждания  1 406  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 7 137
Здравейте,момичета!
Преди два дни свеки ми направи подарък-чугунен тиган,донесен от Италия специално за мен. GrinningТигана е явно за пържоли,защото дъното му е релефно.Интересува ме има ли нещо по-различно,което трябва да знам за готвенето в такъв тиган.Примерно дали трябва да слагам мазнина или е като тефлоновите?И въобще-каквото се сетите.Може и някоя рецепта !Свекървата ми каза,че не трябва да го мия с веро,а само с вода.Така ли е?
Благодаря!

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 2 622
Преди години имахме такъв тиган(купен от телешоп),но обикновен.Твоя явно е грил тиган.Не сме спазвали някакви специални ограничения в ползването му newsm78 до колкото си спомням.

# 2
  • София
  • Мнения: 3 266
Имах такъв навремето, с тефлоново покритие беше, но нищо специално не съм правила при употребата му - също като обикновените тигани го ползвах Hug

# 3
  • Мнения: 2 928
Имам такъв тиган от много време само че е обикновен а не грил. Има някакво покритие и стават много вкусни нещица без мазнина.Включително и палачинки. Когато го купих ме предупредиха да не го измивам,а да го избърсвам с хартиена салфетка , а при нужда да го изплаквам с топла вода,но без препарати. Така и правя и ми служи дълго

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт