Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 6 960
Здравейте,момичета!
Преди два дни свеки ми направи подарък-чугунен тиган,донесен от Италия специално за мен. Very HappyТигана е явно за пържоли,защото дъното му е релефно.Интересува ме има ли нещо по-различно,което трябва да знам за готвенето в такъв тиган.Примерно дали трябва да слагам мазнина или е като тефлоновите?И въобще-каквото се сетите.Може и някоя рецепта !Свекървата ми каза,че не трябва да го мия с веро,а само с вода.Така ли е?
Благодаря!
Цитирай

София

Мнения: 2 548
Преди години имахме такъв тиган(купен от телешоп),но обикновен.Твоя явно е грил тиган.Не сме спазвали някакви специални ограничения в ползването му newsm78 до колкото си спомням.
Цитирай

София

Мнения: 3 255
Имах такъв навремето, с тефлоново покритие беше, но нищо специално не съм правила при употребата му - също като обикновените тигани го ползвах Hug
Цитирай

в полите на Балкана

Мнения: 2 692
Имам такъв тиган от много време само че е обикновен а не грил. Има някакво покритие и стават много вкусни нещица без мазнина.Включително и палачинки. Когато го купих ме предупредиха да не го измивам,а да го избърсвам с хартиена салфетка , а при нужда да го изплаквам с топла вода,но без препарати. Така и правя и ми служи дълго
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.