Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 авг. 2007, 11:05 ч.
  • Преглеждания  7 292  Мнения  20  Онлайн  1
Отговори
  • На една звезда
  • Мнения: 4 453
Предлагам ви любимата рецепта на моето семейство. А и гостите винаги са очаровани. Grinning
Продукти:Пилешки пържоли от бут, обезкостени
                           Една кутийка топено сирене
                           Един буркан стерилизирани гъби (по-добре е да са пресни, но зависи от сезона)
                           Кромид лук, 2-3 глави
                           Зелени чушки, нарязани на ситно 2-3 броя
                           Малко масло, подправка за пилешко месо
Начин на приготвяне:На дъното на йена глас слагаме ситно нарязан лук, гъби и чушки. Следват овкусените с подправката пържоли. Намазваме ги обилно с топено сирене и отново нареждаме лук, чушки, гъби. Отново ред пържолки, които отново намазваме обилно с топено сирене, поръсваме с лук, гъби и чушки. Така завършваме. Отгоре слагаме няколко тънки резенчета масло и добавям чаша вода. Печем при 300 градуса и след около 40-60 мин ястието е готово. Невероятно вкусно и крехко!





Реклама
# 1
  • Мнения: 6 039
Много интересна рецепта. Peace
Аз приготвям пилешко в йена по следния начин: редя пилето на парчета (някой път като ще правя и супа, го сварявам преди това), нарязани на ситно кисели краставички, наситнен чесън, малко топено сирене. Осолявам и слагам черен пипер. Слагам парченца масло вътре, сипвам малко водичка да покрие дъното на йената.
Досега не съм пробвала с лук в йена, само с чесън. Задължително ще пробвам рецептата ти   chef  chef  chef

# 2
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 3 325
Аз мисля, че това е универсална рецепта за пържоли. Даже веднага ще го пробвам, ама със свински пържолки, че това имам в момента.

# 3
  • На една звезда
  • Мнения: 4 453
ЛУРДЕС и твоята рецепта много ми допадна. Ще я пробвам. Hug

# 4
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
Хубава рецепта  bouquet
Аз обикновено си ги редя в йената-пилешко,топено сирене,пилешко,топ.сирене и слагам само сол и черен пипер.Много малко водичка и пека.Става разкошно.

# 5
  • Мнения: 2 938
звучи доста вкусно,ще се пробва  Peace

# 6
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
И аз ги обичам. Правя ги по подобен начин - никога гъби от буркан, мразя ги, ужасни са, не слагам чушки, но ще пробвам. И слагам сметана и прясно мляко, и бира и стават супер.  Peace

# 7
  • Мнения: 3 127
Хубава рецепта  bouquet
Аз обикновено си ги редя в йената-пилешко,топено сирене,пилешко,топ.сирене и слагам само сол и черен пипер.Много малко водичка и пека.Става разкошно.
Това е и моята рецепта! Понякога слагам отгоре заквасена сметана, ако имам.
А пилешкото обикновено мариновам с вино, горчица, черен пипер и мед.

# 8
  • София
  • Мнения: 21 737
Ще пробвам - мерси   bouquet

# 9
  • София
  • Мнения: 1 314
Предлагам ви любимата рецепта на моето семейство. А и гостите винаги са очаровани. Grinning
Продукти:Пилешки пържоли от бут, обезкостени
                           Една кутийка топено сирене
                           Един буркан стерилизирани гъби (по-добре е да са пресни, но зависи от сезона)
                           Кромид лук, 2-3 глави
                           Зелени чушки, нарязани на ситно 2-3 броя
                           Малко масло, подправка за пилешко месо
Начин на приготвяне:На дъното на йена глас слагаме ситно нарязан лук, гъби и чушки. Следват овкусените с подправката пържоли. Намазваме ги обилно с топено сирене и отново нареждаме лук, чушки, гъби. Отново ред пържолки, които отново намазваме обилно с топено сирене, поръсваме с лук, гъби и чушки. Така завършваме. Отгоре слагаме няколко тънки резенчета масло и добавям чаша вода. Печем при 300 градуса и след около 40-60 мин ястието е готово. Невероятно вкусно и крехко!
Аз вече мога да изкажа мнението си от позицията на гостенка и опитала тази рецепта именно в mari_anka, страхотна е , месото е много крехко и вкусно, и като любителка на биричката и бялото вино, ако знаете каква  комбинация става!
Приятен апетит на всички, разбира се , с приятна компания! Laughing

# 10
  • Мнения: 795
Правила съм подобни, но без чушките. Обезателно ще пробвам и по твоя начин!  bouquet

# 11
  • под тепетата
  • Мнения: 2 157
Вътре вместо вода -бяло вино,разкошотийка  Heart Eyes

# 12
  • Прага,Чехия
  • Мнения: 493
Аз също правя подобни,но без чушки,вместо вода с бяло вино и кашкавал PeaceНо със сигурност ще пробвам и тези Hug  chef

# 13
  • Мнения: 2 073
Аз слагам вместо топено сирене -майонеза ,става също много вкусно!

# 14
Непременно ще пробвам, много обичаме пиле в къщи

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт