Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 375
300 г брашно
3 яйца
1 с.л. олио
щипка сол
 Замесва се тесто от тези продукти, разделя се на 2 топки и всяка се разточва, така че да е около 3-4 мм. Разрязва се всяка кора на правоъгълници приблизително 14 на 7 см. Така получените правоъгълници се пускат в съд с вряща вода с малко олио за около 3-4 мин. Изваждат се и се поставят върху кърпа или хартия да поизсъхнат около половин час, след което вече се прави лазанята. 
 
Цитирай

Кърджали

Мнения: 30
Тина-пина,  един съвет от мен: като извадиш корите от горещата вода веднага ги сложи в друга тенджера със студена вода.Така се прави при нас къпаната баница.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.