Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 15 авг. 2007, 21:29 ч.

Наръчник на любовницата "Екстра" класа - предпетъчна.

 • 899
 • 13
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3 521
Супержената знае какво иска и спазва 30 правила

1. Не правете секс след хранене, особено след обилна вечеря - партньорът ви ще бъде вял и сънлив, а кръвта му ще отива към стомаха, а не там, където трябва.
2. Най-подходящи за добър секс са храните афродизиаци: риба, млечни коктейли с пресни плодове, сандвичи с хайвер, шоколад, силен чай или кафе, какао, малко мастика или коняк, чаша вино, сметана, лютиви ястия и манджи с чесън /последните обаче трябва да ги опитате и двамата/.
3. Добрата любовница винаги знае какво иска от мъжа. Тя има сетива, които й подсказват къде, кога и как той ще се чувства най-добре. Сексът завършва в леглото, но започва с разговор на теми, които трябва да са интересни и на партньора и да го предразполагат към откровеност, а после и към отдаденост.
4. Добрата любовница дава на мъжа онова, което той иска - тя го обсипва с комплименти и ласки, изпълнява прищевките му, но в никакъв случай не се превръща в досадница, която му звъни непрекъснато или го преследва на най-неподходящи места.
5. Още гейшите използвали едно изпитано средство за прикоткване на мъжете - внимателно наблюдавали техните жестове, думи и мимики и след това ги копирали. Психолозите твърдят, че най-лесно можете да предразположите своя нов познат, като започнете да правите същото като него. Така събеседникът ви започва да ви възприема като част от своята среда и вие двамата сякаш изпълнявате някакъв ритуален танц. Контактът има и обратна връзка - вие самите започвате да разбирате партньора си по-добре.
6. Любовницата екстра класа не си позволява да се превръща във вещоманка, която си купува където каквото й попадне, без да държи сметка какво харесва партньорът й. Тя знае, че мъжът, с когото наскоро се е запознала, не обръща кой знае какво внимание на парцалките й, а я възприема като цяло. В най-добрия случай той може да прецени дали дрехата е купена от магазин "Секънд хенд" или в скъп бутик.
7. Главното в отношенията с мъжете е още в самото начало да им дадете всичко, без да се замисляте много-много за себе си, без да проявявате егоизъм и да си правите дребнави сметки какво ще стане по-нататък. Суперлюбовницата знае, че в замяна на това по-късно ще получи тройно повече.
8. Не бива още след първата нощ с него да го питате кога ще дойде пак. Мъжът трябва да се чувства господар. Ако му звъните вкъщи или в службата, ще го поставите в неудобно положение пред колегите му, а може би и пред някоя друга жена, с която той няма да се раздели, преди да се е убедил, че вие сте по-добрата. И така - добрата любовница никога не си позволява да бъде досадна.
9. Мъжете мразят да бъдат поставяни пред решителен избор. В такива случаи те много често се объркват, озлобяват се и... започват да правят абсолютно нелогични неща, за които после може и дълго да се разкайват.
10. Не се оплаквайте на мъжете, не ги обременявайте със своите грижи. За тях вашите проблеми са незначителни и смешни, а оплакванията ви - женски капризи. Съвсем друго нещо са техните кахъри - те са истински и за тях може да разговаряте с часове. Така че когато имате някакви житейски трудности, разчитайте само на себе си и забравете, че до себе си имате любовник. Занимавайте го с грижите си само в краен случай.
11. Повечето мъже изобщо не се интересуват - особено в началото на връзката, дали изпитвате удоволствие в леглото. Малцина могат да познаят дали се преструвате на много страстна. Не страстта на жената, а желанието й ласкае мъжкото самолюбие. Колко невзрачни и глупави дами са завоювали сърцата на умни, красиви и богати мъже само благодарение на факта, че са усвоили това правило!
12. Съществува една заблуда: че мъжете не обичат умните жени. Истината е, че те не обичат само онези момичета и дами, които прекалено много демонстрират колко са умни и постоянно натякват на партньорите си какви страшни пропуски имат в образованието си. Умната жена никога не се самоизтъква и не подчертава превъзходството си.
13. Умението да направите дома си красив и уютен още на никого не е навредило. На всеки мъж му е приятно да се прибере вкъщи и да завари стаите разтребени и ухаещи на чисто.
14. Любовницата екстра класа знае, че мъжете придават по-малко значение на любовта от жените. Не бива да ги измъчвате, карайки ги да повтарят колко много ви обичат. Така само ще ги накарате да си мислят, че в главата ви се въртят само някакви "романтични фантасмагории", тоест че сте "глупави като гъски".
15. Даже ако мъжът се е запилял някъде, не бива да го измъчвате с подозрения - той все едно няма да си признае. Когато стоите от другата страна на барикадата - тоест когато сте негова любовница, също не бива да слагате "уличаващи знаци" - да ръсите вещите му с пудра или одеколон, да дерете гърба му в пристъп на страст. Запомнете: той не е ваша вещ!
16. Никога не учете мъжете как да живеят! Те не обичат да им се чете конско.
17. Научете се да прощавате и никога не припомняйте на партньора си стари грешки. Да простиш, значи да забравиш. Или да се направиш, че си забравил.
18. Любовницата екстра класа знае, че повечето мъже си въобразяват, че жените искат да ги използват, да ги изстискат като лимон и накрая да ги захвърлят като ненужна вещ. През първите дни и месеци на вашата връзка няма нищо по-отблъскващо от меркантилността.
19. Кокетството е силно оръжие, но то трябва да се използва на място и с разум. Сексуалната жена трябва да покаже на партньора си, че макар и самка, тя в никакъв случай не е евтина играчка.
20. Суперлюбовницата знае, че след първия час в леглото с един мъж, а и при следащите срещи, не бива да тича в банята да се мие и гримира.
21. Наивно е да си мислите, че един мъж със сериозни намерения може и да не ви се обади няколко седмици. Ако той наистина ви е харесал, ще ви позвъни най-късно след три дни. В противен случай става дума за долнопробен използвач, който в момента не е имал друга жена под ръка и затова е дошъл при вас. Безсмислено е да чакате и да отговаряте на предложенията му за среща, ако те идват седмици, а понякога месеци по-късно.
22. Любовницата екстра класа никога не се комплексира от своя външен вид. Тя знае, че повечето мъже бягат от комплексарките, а не от пълничките или нестандартните жени. И не зарязват партньорките си само заради размера на гърдите им.
23. Ако искате всичко да свърши по-бързо:
- стиснете мускулите на влагалището си;
- променете позата, за да станете по-тясна, а главичката на члена му при всяко движение да се стимулира от шийката на матката;
- заемете активна позиция и контролирайте вкарването на члена така, че веднъж той да влиза до края, а два пъти - само донякъде, за да се стимулира главичката му;
- половият акт ще завърши прекрасно, ако накрая поемете члена му и в устата си;
- ако сте сухи, използвайте гел;
- добре е по време на акта да му прошепнете няколко "мръсни" думички на ухото - това още повече ще го възбуди;
- ако позата позволява, хванете члена му с два пръста и допълнително го стимулирайте;
- целувайте го по ушите и врата и леко прокарвайте нокти по гърба му;
- от време на време се преструвайте на жертва и леко го отблъсквайте от себе си, за да ви се нахвърля с още по-голяма страст;
- ободрявайте го с охкания.
24. Свободната и уверена в себе си дама не робува на правила кога и къде да се отдава на един мъж. Ако се съгласи да бъде с него още първата вечер, това не означава, че партньорът й ще я сметне за лека жена. Статистиката показва, че само 30 процента от мъжете са привърженици на "поетапното" развитие на взаимоотношенията.
25. Любовницата екстра класа никога не би се притеснила да обсъди с партньора си въпроса за контрацептивите. Да, ваш проблем е да се пазите от забременяване, но не задължавайте мъжа в леглото си да слага по два презерватива. Да не говорим, че според мнозина адамовци ако една жена в никакъв случай не се съгласява да прави секс без кондом, тя вероятно има някакво венерическо заболяване и следователно има опасност и те самите да се заразят. Така че купувайте си хормонални контрацептиви и така ще решите наведнъж два проблема - ще се предпазвате от забременяване и ще получавате пълно удовлетворение от близостта с партньора си, без да го карате да слага "противната" гумичка.
26. Не си струва да зубрите разни наръчници за сексуални техники. Повечето от тях са доста неумели преразкази на "Кама Сутра". Пък и съветите на чужденците не ни вършат кой знае каква работа - нашите мъже са доста по-различни от тях. Помислете какво ще си каже един съсипан от работа мъж, целият оцапан с латекс, ако го посрещнете на вратата и го помъкнете веднага към леглото, за да му демонстрирате какви ли не екзотични техники. Ефектът от сексуалната революция може да бъде обратен - той просто ще избяга при някоя друга, не толкова напреднала в теорията на секса "традиционалистка".
27. Ако искате удоволствието да продължи:
- не му позволявайте да се движи много бързо;
- отпуснете мускулите на влагалището си;
- помолете го да спре замалко, за да си починете и двамата;
- сменете позата;
- в момента, в който е извадил члена си, го целунете, но много нежно, защото иначе ще свърши още по-бързо;
- помолете го да диша по-дълбоко.
Има специални, не много сложни упражнения, които ще ви помогнат да контролирате ерекцията и да я удължите колкото си искате.
28. Обърнете специално внимание на бельото - вашето лично и спалното. Купувайте само такова, което се харесва на вашия партньор.
29. Най-добрата миризма е миризмата на вашето тяло плюс уханието на някакъв много дискретен парфюм. Мъжете се отвращават от вонята на пот и прекалено силните аромати.
30. Накрая нека кажем следното: мъжете обичат секса, те обичат жените, които обичат секса, така че не си струва да се притесняваме от тях. Най-важното е да бъдем максимално естествени с тях и да ги предразполагаме и те да бъдат максимално естествени с нас. За да изпитваме истинско удоволствие от секса.

п.п. Източник в. Женски тайниХа сега, де! Кой каза нещо за класа? newsm78

# 1
 • на село
 • Мнения: 1 972
Въх, това много дълго...
Не става от мен екстра класа.

# 2
 • France
 • Мнения: 665
дааааааа, много труд и пот, и усилия за тоя, що го д.ха

# 3
 • София
 • Мнения: 3 094
 Shocked Божкееее, те мъжете вярно, че са горе-долу предвидими, но правилата и универсалните съвети са ми любими!
Драмата настъпва, когато налетиш на някое изключение от старателно описаното "правило" и нямаш авариен план!

# 4
 • Мнения: 3 521
Драмата настъпва, когато налетиш на някое изключение от старателно описаното "правило" и нямаш авариен план!

Стига, бе! Не мога да повярвам, че след подобно изчерпателно обяснение може да налетиш на някое изключение Shocked Ако пък нацелиш - зарязвай го! Той няма класа!

# 5
 • Мнения: 5 540
Как пък не! Някои от тези правила са абсурдни!

# 6
 • Мнения: 1 250
Аман от наръчници. Нищо лично, Сърф. Още малко и правилник за ходенето до вецето ще напишат.

# 7
 • Мнения: 766
 
Съгласна съм на 100 % с всичко описано .
Много полезно четиво . Благдаря , че го сподели с нас     bouquet  Hug   Heart Eyes
Оу , ама това са "Женски тайни " ! Ах , че хубаво !

# 8
 • Мнения: 389
Няма ли вече достатъчно наръчници от типа "Как да направим един мъж щастлив, като правим компромиси със себе си и се отричаме от нуждите си?"  Twisted Evil

# 9
 • Варна
 • Мнения: 2 379
Дипломация му е майката на всичко. Пък кой е казал, че трябва да се отричаш от свои нужди (макар че като се замисля поне на 50% старите ми нужди и навици ги няма, но пък имам нови  Mr. Green)

# 10
 • Мнения: 494
Как пък не! Някои от тези правила са абсурдни!
Съгласна съм! Аре сега...

# 11
 • Мнения: 9 006
Аз дори не можах да го изчета, та какво остава да го спазвам. Толкова много правила - направо ми се зави свят! Карам я както дойде, но непрекъснато натяквам, че съм съвършена.

# 12
 • Мнения: 3 521
Нищо не отбирате от закон и ред, че някои даже ги мързи и да четат. Взимайте пример от Барбалекс - ръкопляскане и дружелюбност. Ама ха! Crossing Arms

После да не се сърдите, ако ви задигнат "класните" мъже под носа! Информирани сте.

# 13
 • Мнения: 1 340
Много интересно  Grinning  И полезно  Peace  Благодаря много  Simple Smile

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт