Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 17 авг. 2007, 14:48 ч.

Прасковена торта от Бон Апети

  • 4 154
  • 9
  •   1
Отговори
  • Благоевград
  • Мнения: 557
Момичета, утре имам рожден ден и  много искам да направя прасковената торта от Бон Апети в събота 11.08.2007, която представи Мадлен Алгафари (предаването беше повторение от май месец), самооооо че нямам спомен дали имаше желатин или беше само с цедено кисело мляко. Ако някой е гледал предаването и помни ще съм благодарна, Опитох да видя в сайта, но иска някакъв код който се вземал от списанието им.

Благодаря предварително

# 1
  • Под гъбата
  • Мнения: 1 201
Рецептата беше: 3 цедени кисели млека + 1 чаена чаша пудра захар + кората на 1 лимон.
3 готови блата и 3 компота праскови. Желатин нямаше в оригиналната рецепта

# 2
# 3
  • Благоевград
  • Мнения: 557
Благодаря мама Мима за бързия отговор,   bouquet  bouquet  bouquet

Лабрекс, не е баш такава, но и на теб мерси.

# 4
  • Мнения: 10 196
Благодаря мама Мима за бързия отговор,   bouquet  bouquet  bouquet

Лабрекс, не е баш такава, но и на теб мерси.

Извинявай, объркала съм линковете. Ето тук

# 5
  • Варна
  • Мнения: 2 544
Много ми прилича на мюсли тортата на Сладка хапка. Само дето вместо блат е бисквити и ов. ядки Simple Smile, а млякото не е цедено.  Уф, то май много различия има, но както и да е Wink.

# 6
  • Благоевград
  • Мнения: 557
Направих, много е вкусна наистина тортата, но нещо ми се втечни киселото мляко след рабиването и на външен вид беше  Sick , но се изяде.

# 7
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 3 561
Благодаря мама Мима за бързия отговор,   bouquet  bouquet  bouquet

Лабрекс, не е баш такава, но и на теб мерси.

Извинявай, объркала съм линковете. Ето тук
Не е активна страницата...
Помня, че прасковите бяха белени, а желатин нямаше. Блатовете се сиропират със сока от компота. Не си спомням обаче дали прасковите бяха само отгоре, или имаше и между блатовете  newsm78

# 8
  • Мнения: 10 196
Unknown_lady , не знам що не ти е активен линка, при мен се отваря. Ето, копирам я:



3 цедени кисели млека
3 пандишпанови платки за торта
2 компота от праскови
сока от 1 компот праскови
кората на 1 лимон
1 ч. ч. пудра захар
3 с. л. какао

1. Цеденото мляко и пудрата захар се сипват в купа и се разбиват с миксер.
2. Добавя се настърганата на ситно ренде лимонова кора и сместа отново се разбива.
3. Първият блат за торта се сиропира с прасковения сок.
4. Върху него се нанася от крема с цеденото кисело мляко.
5. Прасковите се нарязват на полумесеци и се подреждат върху крема. Отгоре последователно се слагат другите 2 платки, които също се покриват с крем и праскови.
6. Част от крема се отделя за украса, с останалия се намазва външната страна на тортата. Отделеният крем се разбива с какаото.
7. Какаовият крем се шприцова върху тортата във формата на розички. Преди консумация тортата се оставя да стегне в хладилник за няколко часа.

Опитай пак да отвориш страницата, дадено е стъпка по стъпка с картинки.
 

# 9
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 3 561
Благодаря ти много   bouquet
Чак сега се отвори линка Simple Smile
Ще я правя още довечера.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт