«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒом

ƒом

13 828 членове ¬ключете се
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора

—офи€

ћнени€: 270
Намислила съм да пребоядисам стаята на сина си. Сега е в два тона на синьото с фриз между цветовете. Той иска нещо в зелено (това е любимият му цвят Smile ). Детската стая е ето това . Очаквам всякакви предложения особено с вариант, в който има зелено  Peace
Благодаря ви предварително.

Относно цвета на тавана също имам нужда от помощ. Писна ми от класическото бяло...
« ѕоследна редакци€: пт, 17 авг 2007, 22:11 от keri »
÷итирай

под ореха

ћнени€: 533
 ажи поне на колко години е синчето ти ?ќбзавеждането на детска ста€ зависи от годинките на детенце и не на последно м€сто и от негови€т вкус /или на мама/
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 152
ќтносно б€лото, то винаги тр€бва да присъства, а и бели€т таван придава височина, а т€ винаги е нужна. »наче за стените, млечно зелено и по-тъмно синьо би било добре с мебелите, които си харесала.
÷итирай

далече от «латото на лел€ ;(

ћнени€: 2 591
ние преди време ремонтирахме спалн€та си и си избрахме много нежен нюанс на зеленото, което в общи линии покор€ва всичките ни гости.... (в момента не мога да покажа, защото н€мам апарат под ръка)

но за дете може би н€ма да стане  newsm78 зелена ста€ на момченце си представ€м в по-тъмно зелено
÷итирай

¬арна

ћнени€: 2 379
ўом му харесва зелено-зелено! ћоже да комбинираш с жълто или оранжево, за да има малко по €рък цв€т. ј за тавана...може и б€л, с хубав полилей...
÷итирай

UK

ћнени€: 2 206
ћоите мебели преди да ги облепим във фолио б€ха в едни при€тни нюанси на лилавото и зеленото, беше забавно, от типа една вратичка зелена, една лилава, като имаше тук там линийки в жълто, за контраст, примерно напречните летвички, които трудно се забел€зват и тн. —тоеше много забавно.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 7 259
ћожеш да съчетаеш прекрасно зелено с ванили€. јз имам една ста€ в зелено - страхотно свежа стана. »збрах този цв€т защото ста€та е най-малката и най-тъмната,а решихме да € ползваме за кабинет. ÷вета е свежа резида - стана неверо€тно.
 омбинаци€та с ванили€ ще ти даде възможност да освежиш и раздвижиш нещата и освен това ще помогне при бъдеща комбинаци€ с мебелите. јко са тези на картинката ще пасне идеално защото и при т€х преобладава ванили€та.
÷вета на тавана бих пробвала да е същи€ въпросен зелен цв€т само че с два -три тона по-светъл, или пак ванили€.
ѕри мен детската е синьо и жълто с фриз в средата - стана много добра.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 270
Ѕлагодар€ на всички за идеите  bouquet

“ова, което искам да направ€ е нещо по-нестандартно. Ќ€каква по-нестандартна комбинаци€ на цветовете с въпросното зелено Smile ћебелите ги имаме от около 1,5 години и както казах ста€та беше с б€л таван, два нюанса на синьото с фриз между т€х. Ќо ми е доста скучновато и бебешко. ћалки€т е на 3 г. и 6 месеца вече  Cool. »дейно е рисуването по стените, но на мен не ми се отдава, а точно сега н€ма как да наема н€кой  Embarassed. јко знаете н€къде дали се продават шаблони, с които да нашар€ стените  Laughing щв съм ви признателна.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 270
—ега вид€х, че има една тема, ко€то ми е от гол€ма полза.
÷итирай
ћомичета, силно ви препоръчвам този сайт: http://www.orgachim.bg/virtual/
¬ него спокойно можете да бо€дисвате на вол€ в реално време.
—айтът беше този, който ми помогна, докато се колебаех за цветовете в нови€ ми апартамент!!! ѕри€тно забавление!  Embarassed
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора