Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора


Мнения: 1 907
Донесоха ми чорбаджийски чушки и не са ми от най-предпочитаните,ама трябва да направя нещо с тях.Рових и аз готварската книга,ама нищо особено не открих newsm78
Цитирай

Пловдив

Мнения: 867
Направи ги с яйца и сирене стават бързо и лесно.
Цитирай

София

Мнения: 444
1.Аз ги пукам на тиган , става  и  на котлон ако не е керамика и заливам с олио , оцет , много копър , магданоз и чесън !
2.Правя ги с пържени с доматен сос и чесън !
3. Правя миш маш с тях , с лук , домат , сирене и яйце !
Цитирай

В едно мъжко сърце

Мнения: 413
много са вкусни пукани с оцет,олио,сол,захар и целинка и слагаш в бурканчета докато са топли ги обръщаш и готово
Цитирай


Мнения: 1 907
много са вкусни пукани с оцет,олио,сол,захар и целинка и слагаш в бурканчета докато са топли ги обръщаш и готово
Вкусни са така,ама аз цяла седмица ям печени пиперки по тоя начин и вече Sick,а за буркани нямам чак толкова много. Благодаря на всички за идеите,сигурно на миш-маш ще ги направя,въпреки,че не ги харесвам особено.
Цитирай


Мнения: 2 055
Направи ги с мляко и брашно (сос бешамел  Wink  ) запържи ги и ги залей със соса  Hug
Цитирай

Бургас

Мнения: 253
Аз ги приготвям така:чушките леко се опичат и се нареждат в буркани от компот.Заливат се със следната марината:1ч.ч.захар,1ч.ч.оцет,1препълнена суп.л.сол за 1 буркан.М/у чушките се слагат и 4-5 скилидки чесън и по 2 аспирина на буркан.Не се стерилизират,а се поставят в хладилник.Маринатата също не се вари,а само се разбърква до разтваряне на захарта.Получава се много вкусна зимнина,стига да обичаш туршии със сладък вкус.
Цитирай

в Австрийско...

Мнения: 1 951
много са вкусни пукани с оцет,олио,сол,захар и целинка и слагаш в бурканчета докато са топли ги обръщаш и готово

Какво ще рече "пукани"?  newsm78
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 250
Пекани.
Цитирай


Мнения: 1 907
много са вкусни пукани с оцет,олио,сол,захар и целинка и слагаш в бурканчета докато са топли ги обръщаш и готово

Какво ще рече "пукани"?  newsm78
печени,ама не много-само колкото да се "опукат"от всички страни.
Цитирай

в Австрийско...

Мнения: 1 951
много са вкусни пукани с оцет,олио,сол,захар и целинка и слагаш в бурканчета докато са топли ги обръщаш и готово

Какво ще рече "пукани"?  newsm78
печени,ама не много-само колкото да се "опукат"от всички страни.

Разбрах. Явно в нашия край не се ползва този израз. Мерси  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 3 447
1.Аз ги пукам на тиган , става  и  на котлон ако не е керамика
Защо, керамиката поврежда ли се? Аз си пека всякакви чушки на плочата, има си хас да я прецакам...
Иначе аз ги пека леко и слагам в буркан с оцет, олио, сол, чесън и магданоз. Държа ги в хладилника... не че се задържат много, де  Smile
Цитирай

София

Мнения: 444
1.Аз ги пукам на тиган , става  и  на котлон ако не е керамика
Защо, керамиката поврежда ли се? Аз си пека всякакви чушки на плочата, има си хас да я прецакам...

Незнам какво и става , аз не смея да рискувам , така съм чувала , а и понякога чушките пускат някви сосове и предполагам че захабяват плочата !
Цитирай


Мнения: 2 055
1.Аз ги пукам на тиган , става  и  на котлон ако не е керамика
Защо, керамиката поврежда ли се? Аз си пека всякакви чушки на плочата, има си хас да я прецакам...

Незнам какво и става , аз не смея да рискувам , така съм чувала , а и понякога чушките пускат някви сосове и предполагам че захабяват плочата !

Тогава върху фолио няма ли да стане, зада не се прецака плочата ? Thinking
Цитирай

София

Мнения: 444

[/quote]

Тогава върху фолио няма ли да стане, зада не се прецака плочата ? Thinking
[/quote]
 newsm78 незнам , но обикновения тефлонов тиган върши идеална работа
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора