Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Мнения: 2 971
Купих си замразени изчистени калмари от Била, намерих тук хубава рецепта за панировка , но въпросът ми е дали предварително трябва да се размразяват?
Цитирай


Мнения: 1 938
Хм, ама те не са ли с панировка, готови за пържене? Я ги поразгледай и пиши пак!  Hug
Аз не ги размразявам.  Peace
Цитирай

всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Мнения: 2 971
 Не , не са с панировка, в прозрачен плик са и са бели.
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Аз не ги размразявам
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Според мен тези калмари трябва да се размразят и да се нарежат на лентички или пръстенчета .След това да се овалят в панировката и изпържат в сгорещена мазнина.  chef
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 1 545
Ако са с панировка не ги размразявам,а направо пускам в сгорещеното олио.Ако трябва аз да ги панирам ги оставям
 
да се размразят и да се нарежат на лентички или пръстенчета .След това да се овалят в панировката и изпържат в сгорещена мазнина.  chef
Peace
Цитирай


Мнения: 2 058
Купих си замразени изчистени калмари от Била, намерих тук хубава рецепта за панировка , но въпросът ми е дали предварително трябва да се размразяват?

А коя е рецептата за панировката  Blush
Цитирай

густо майна Филибето

Мнения: 6 488
Моя позната ги пприготвяше, като първо ги сваряваше 4 мин (казваше, в никакъв случай повече, за да не са жилави), после режеше и панираше.
Цитирай

всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Мнения: 2 971
Купих си замразени изчистени калмари от Била, намерих тук хубава рецепта за панировка , но въпросът ми е дали предварително трябва да се размразяват?

А коя е рецептата за панировката  Blush
Рецептата я прочетох из друга тема за калмари:

1 чл сол се смесва със жълтъка на 1-2 яйца+ прясно мляко. Разбиват се белтъците на сняг и внимателно се прибавят. Слага се и малко лимонов сок.

Така съм я преписала, имаше споделени панировки и с бира и газирана вода, намерих ги с търсачката.
Цитирай

Barcelona

Мнения: 330
Аз тези с готовата панировка не ги размразявам,
а другите на кръгчета, но без панировка ги размразявам (силно казано) само колкото да разделя кръгчетата едно от друго и както са ледено студени още ги потапям в панировката и пържа. Обикновено пържа с обикновена панировка, много ги обичам и всякак са ми вкусни  Mr. Green
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.