Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 авг. 2007, 13:12 ч.

Да размразя ли калмарите?

  • 1 105
  • 9
  •   1
Отговори
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
  • Мнения: 2 977
Купих си замразени изчистени калмари от Била, намерих тук хубава рецепта за панировка , но въпросът ми е дали предварително трябва да се размразяват?

# 1
  • Мнения: 1 938
Хм, ама те не са ли с панировка, готови за пържене? Я ги поразгледай и пиши пак!  Hug
Аз не ги размразявам.  Peace

# 2
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
  • Мнения: 2 977
 Не , не са с панировка, в прозрачен плик са и са бели.

# 3
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Аз не ги размразявам

# 4
  • Варна
  • Мнения: 1 443
Според мен тези калмари трябва да се размразят и да се нарежат на лентички или пръстенчета .След това да се овалят в панировката и изпържат в сгорещена мазнина.  chef

# 5
  • БУРГАС
  • Мнения: 1 545
Ако са с панировка не ги размразявам,а направо пускам в сгорещеното олио.Ако трябва аз да ги панирам ги оставям
 
да се размразят и да се нарежат на лентички или пръстенчета .След това да се овалят в панировката и изпържат в сгорещена мазнина.  chef
Peace

# 6
  • Мнения: 2 099
Купих си замразени изчистени калмари от Била, намерих тук хубава рецепта за панировка , но въпросът ми е дали предварително трябва да се размразяват?

А коя е рецептата за панировката  Blush

# 7
  • густо майна Филибето
  • Мнения: 6 728
Моя позната ги пприготвяше, като първо ги сваряваше 4 мин (казваше, в никакъв случай повече, за да не са жилави), после режеше и панираше.

# 8
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
  • Мнения: 2 977
Купих си замразени изчистени калмари от Била, намерих тук хубава рецепта за панировка , но въпросът ми е дали предварително трябва да се размразяват?

А коя е рецептата за панировката  Blush
Рецептата я прочетох из друга тема за калмари:

1 чл сол се смесва със жълтъка на 1-2 яйца+ прясно мляко. Разбиват се белтъците на сняг и внимателно се прибавят. Слага се и малко лимонов сок.

Така съм я преписала, имаше споделени панировки и с бира и газирана вода, намерих ги с търсачката.

# 9
  • Barcelona
  • Мнения: 330
Аз тези с готовата панировка не ги размразявам,
а другите на кръгчета, но без панировка ги размразявам (силно казано) само колкото да разделя кръгчетата едно от друго и както са ледено студени още ги потапям в панировката и пържа. Обикновено пържа с обикновена панировка, много ги обичам и всякак са ми вкусни  Mr. Green

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт