Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 авг. 2007, 10:38 ч.
  • Преглеждания  1 459  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • варна
  • Мнения: 183
Предстои ми да откривам нов обект,чиято дейност ще е свързана с печене на полуфабрикат и продажба на вече готовото изделие.Тъй като става дума за хранителни продукти съответно се изисква разрешително от ХЕИ,но и "система за самоконтрол" Rolling Eyes.Това ми звучи безкрайно чуждо,потърсих в Гугъла,но ако има някой ,който е писал такова чудо ще му бъда благодарна да сподели по-точно изисквания,структура...всичко.Благодаря ви!

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 615
Писала съм за магазин за алкохол и цигари - мина в ХЕИ (дори казаха, че била много подробна за целта). Имам система за самоконтрол и за заведение за хранене. Ако мислиш, че ще ти е полезно някое от двете - дай e-mail и ще ти ги пратя.  Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 52
не е въпроса само до "система за самоконтрол" ... за съжаление в най-скоро време ще те подгонят да правиш НАССР план или още по-далеч - да се адаптираш към стандарт за качество от серия ISO (22 000 например)....

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт