Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 авг. 2007, 20:32 ч.
  • Преглеждания  669  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
За една порция:
В по-дълбок съд сварявамя вода с малко сол. По средата сипваме със супени 6,7 лъжици бра6но.Става на купи4ка и пробиваме дупка по средата да покрие водата бра6ното.Ври 15 мин.Изцеждаме водата и с голяма вилица се разме6ва хубаво бра6ното с малко масло.Да не ви притеснява бра6ното,то се е сварило. Сипвате в съда,в които 6те се яде и заливате с мляко.
Аз останах изненадана.Не о4аквах да ми хареса.Пробвайте и пи6ете.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 154
 newsm78  Доста интересно звучи. Ще се пробва. А не се ли добавят някакви вкусове - сладко, солено? Така ми се струва блудкаво... Баба правеше подобна каша, но с масло и захар, освен млякото и брашното. Много я обичах.

# 2
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 331
не се ли вари по подобен начин качамак от царевично брашно?

# 3
Във водата в на4алото се слага сол.На мен така ми харесва.А и рецептата е такава.

# 4
  • София
  • Мнения: 444
Ще пробвам с една -две лъжици брашно , звучи ми много странно !

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт