Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора

Пловдив

Мнения: 630
   Момичета може ли да ми дадете рецепта за някоя изпитана кавърма, която да ви е харесала? Никога не съм правила такова чудо и не знам начина по който се прави, нито какво съдържа.
Цитирай

под тепетата

Мнения: 1 162
 Ми то има много видове  newsm78 По принцип е с месо на късчета,много лук или праз,доматено пюре...
Цитирай


Мнения: 3 432
с Маги фикс Mr. Green
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 349
Може да се направи с телешко, свинско или пилешко месо. Класическата е със свинско. bilqna_69 е казала всичко, само да добавя, че се задушава на бавен огън и се слага червено вино.
Цитирай

София

Мнения: 444
Аз я правя със свинско бон филе , но я обичаме и с пилешко ! Много лесен и бърз начин :
Месото се нарязва на кубчета , запържвам и задушавам с полувин кафена чашка вода , като поомекне добавям праз лук на колелца (не много тънки че се разкашкват ) (става и с обикновен лук) пак малко водичка и захлупвам! Когато всичко е готово , добавям един настърган домат(може и доматено пюре) и малко червен пипер за още 10 минути на котлона , като се разбърква непременно !
Цитирай

под тепетата

Мнения: 1 162
 И подправки -за тази с праз и свинско -зърна черен пипер, дафинов лист.   
Цитирай

В.Търново

Мнения: 1 233
с Маги фикс Mr. Green
И аз така я правя Peace
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Свинската кавърма правя така - запържвам месото нарязано на кубчета, с много лук нарязан на едро. Като поомекне слагам червен пипер, черен пипер и сол и чаша вода. Като поври малко добавям червени печени чушки нарязани ситно и едно бурканче гъби. Накрая слагам и малко червено вино за аромат. Пробвайте става вкусно
Цитирай

Пловдив

Мнения: 630
  Благодаря момичета! Ще пробвам  chef
Цитирай

Варна

Мнения: 1 627
с Маги фикс Mr. Green
И аз така я правя Peace
О, и аз така я правя. В къщи всички много я харесват Laughing
Цитирай

София

Мнения: 4 189
с Маги фикс Mr. Green

И аз така  Laughing
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 9 461
Аз я правя като Tasha - невероятно вкусна е!  Peace
Цитирай


Мнения: 7 039
никакви фиксове не ползвам!Много лук,месо на късчета,пипер,ако има и зелен и червен,подправки - черен пипер,чубрица,малко вино,а ако нямам вино,една капачка ракия.Много вкусно става...
Цитирай


Мнения: 1 979
запържвам месото на кубчета.слагам го в йенски съд.прибавям много лук,червени чушки на ивици,гъби/в повечето случаи без/,малко дом.пюре,червен пипер,черен пипер,3-4 бахара,1-2листенца дафинов лист,малко вино/може и без/.разбърквам и слагам във фурната.пече се до мазнина.накрая може да се пусне и люта чушка...
става и на тиган-с капак и се задушава
Цитирай

Русе

Мнения: 2 345
с Маги фикс Mr. Green

това ми е специалитета   :chef:  bowuu
на опаковката всичко си пише
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора