Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 авг. 2007, 14:38 ч.
  • Преглеждания  2 037  Мнения  24  Онлайн  1
Отговори
  • В едно мъжко сърце
  • Мнения: 430
 newsm78

Реклама
# 1
  • Мнения: 3 358
 newsm78
Може и пица,може и спагети,а може и ..........кренвирш с кашкавал Hug

# 2
  • Мнения: 2 538
Гювече.
Допълваш с доматки, сиренце, гъбки, лук,  подправки и печеш. Когато е готово, чукваш отгоре едно яйце и отново запичаш.

# 3
  • Бг-мама
  • Мнения: 1 702
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing

# 4
  • на втория етаж
  • Мнения: 248
За довечера съм замислила - солени палачинки с кремвирш и кашкавал.Ако станат както трябва,ще се отчета и с фото.

# 5
  • Мнения: 4 227
Аз имам една много непритензиозна рецепта точно с кренвирши и кашкавал, но за сметка на това пък е и много вкусна, лесна и бърза.  Peace
Необходим ти е само пакет дребни макаронки.
В малко мазнина запържваш лъжичка червен пипер. Добавяш вода,  в която след като заври изсипваш макаронките. Малко сол.
Кренвиршите и кашкавала режеш на дребни кубчета.
Като се сварят макароните, изцеждаш водата и добавяш нарязаните кренвирши и кашкавал.

Според мен е важно макароните да са дребни. Със спагети или големи макарони няма да е същото.

Няма да съжаляваш, ако изпробваш рецептата ми!

# 6
  • Мнения: 3 365
Кремвирш с кашкавал....цепиш кремвирша по средата, накъде до средата и там слагаш кашкавал нарязан на тънки ивички, пъхаш в партигрила или печката, печеш докато кашкавала добие кафеникав цвят. Това е!

# 7
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 243
Кремвирш с кашкавал....цепиш кремвирша по средата, накъде до средата и там слагаш кашкавал нарязан на тънки ивички, пъхаш в партигрила или печката, печеш докато кашкавала добие кафеникав цвят. Това е!
Peace

# 8
  • Мнения: 2 094
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing

Ефектно и вкусно  Peace

# 9
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing

Ефектно и вкусно  Peace

и красиво  Laughing често ги правя тия сърца

# 10
  • В града на хумора...
  • Мнения: 604
и красиво  Laughing често ги правя тия сърца
[/quote]


.......Как успявате момичета да оформите сърцето ....колкото и пъти да опитвам , с каквато и да било марка кренвирши винаги се цепват . Четох някъде че кренвиршите трябва да не са студени.....ами и така опитах ....не става и не  Sadстава ...цепят се .
..... Има ли накаква специална технология или само аз немога да ги правя ? Rolling Eyes Praynig

# 11
  • Мнения: 15 996
и аз се интересувам за сърцата, обяснете много, ама много точно как ги оформяте, ако има и снимки стъпка по стъпка- най-добре Praynig

# 12
# 13
  • Мнения: 15 996
ех и там и тук съм писала, ама не знам защо не става
просто не става сърце  Cry
опитите продължават  Crazy

# 14
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing
Ей това много си го обичам PeaceА и е по-различно от баналния кренвирш с кашкавал Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт