Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 24 отговора

В едно мъжко сърце

Мнения: 413
 newsm78
Цитирай


Мнения: 3 354
 newsm78
Може и пица,може и спагети,а може и ..........кренвирш с кашкавал Hug
Цитирай


Мнения: 2 538
Гювече.
Допълваш с доматки, сиренце, гъбки, лук,  подправки и печеш. Когато е готово, чукваш отгоре едно яйце и отново запичаш.
Цитирай

Бг-мама

Мнения: 1 250
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing
Цитирай

на втория етаж

Мнения: 248
За довечера съм замислила - солени палачинки с кремвирш и кашкавал.Ако станат както трябва,ще се отчета и с фото.
Цитирай


Мнения: 3 848
Аз имам една много непритензиозна рецепта точно с кренвирши и кашкавал, но за сметка на това пък е и много вкусна, лесна и бърза.  Peace
Необходим ти е само пакет дребни макаронки.
В малко мазнина запържваш лъжичка червен пипер. Добавяш вода,  в която след като заври изсипваш макаронките. Малко сол.
Кренвиршите и кашкавала режеш на дребни кубчета.
Като се сварят макароните, изцеждаш водата и добавяш нарязаните кренвирши и кашкавал.

Според мен е важно макароните да са дребни. Със спагети или големи макарони няма да е същото.

Няма да съжаляваш, ако изпробваш рецептата ми!

Цитирай


Мнения: 3 330
Кремвирш с кашкавал....цепиш кремвирша по средата, накъде до средата и там слагаш кашкавал нарязан на тънки ивички, пъхаш в партигрила или печката, печеш докато кашкавала добие кафеникав цвят. Това е!
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Кремвирш с кашкавал....цепиш кремвирша по средата, накъде до средата и там слагаш кашкавал нарязан на тънки ивички, пъхаш в партигрила или печката, печеш докато кашкавала добие кафеникав цвят. Това е!
Peace
Цитирай


Мнения: 2 055
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing

Ефектно и вкусно  Peace
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing

Ефектно и вкусно  Peace

и красиво  Laughing често ги правя тия сърца
Цитирай

В града на хумора...

Мнения: 598
и красиво  Laughing често ги правя тия сърца
[/quote]


.......Как успявате момичета да оформите сърцето ....колкото и пъти да опитвам , с каквато и да било марка кренвирши винаги се цепват . Четох някъде че кренвиршите трябва да не са студени.....ами и така опитах ....не става и не  Sadстава ...цепят се .
..... Има ли накаква специална технология или само аз немога да ги правя ? Rolling Eyes Praynig
Цитирай


Мнения: 13 174
и аз се интересувам за сърцата, обяснете много, ама много точно как ги оформяте, ако има и снимки стъпка по стъпка- най-добре Praynig
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Виж тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188275.msg3878835;topicseen#msg3878835
и тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155133.msg2990251;topicseen#msg2990251
Цитирай


Мнения: 13 174
ех и там и тук съм писала, ама не знам защо не става
просто не става сърце  Crying or Very sad
опитите продължават  Crazy
Цитирай

Старата столица

Мнения: 5 363
Цепиш кренвирша обръщаш като сърце , в основата слагаш яйце със сирене и каквото още имаш в хладилника , стържеш отгоре кашкавал и печеш  Laughing
Ей това много си го обичам PeaceА и е по-различно от баналния кренвирш с кашкавал Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 24 отговора