Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 авг. 2007, 11:07 ч.

Пилешки пържоли с майонеза

  • 5 414
  • 16
  •   1
Отговори
Начукват се леко, осоляват се, поръсват се с черен пипер нареждат се в иенска тенджера и всяка се намазва с майонеза.Пекат се във фурна на 200 градуса.Стават супер

# 1
  • София
  • Мнения: 3 268
Ммммм,страхотно звучи.Непременно ще ги направя.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 644
О, това редовно го правя, само че аз слатам и картофки Hug

# 3
  • София
  • Мнения: 246
Дааа тези пържолки са супер! Аз правя по същия начин с подправки но ги пека в глинен гювеч и като станат готови им слагам заквасена сметана. Така стават невероятно крехки, кокалите падат сами и няма нужда от нож за рязане!

# 4
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Аз пък като сложа пържолките в иенската тавички им слагам и пресни гъби, сол, черен пипер и една майонеза я разбивам с чаша вода и така пека - става като мозък пилешкото месце

# 5
  • Vienna, AUT
  • Мнения: 533
Ей, супер идеи ми дадохте. Тъкмо утре щях да правя пилешко в гЮвеч (за гости) и се чудех как да докарам белия сос. Мислех със сметана,с майонеза не се бях сетила. А не става ли тежко с майонезата? И никаква мазнина ли не се слага?

# 6
  • Варна
  • Мнения: 1 644
Ей, супер идеи ми дадохте. Тъкмо утре щях да правя пилешко в гЮвеч (за гости) и се чудех как да докарам белия сос. Мислех със сметана,с майонеза не се бях сетила. А не става ли тежко с майонезата? И никаква мазнина ли не се слага?
Не, мазнина никаква не се слага, майонезата си е мазничка.Според мен не става изобщо тежко Naughty.Направи пиленцето с майонеза и съм сигурна, че гостите ти ще останат приятно изненадани Peace.Успех Heart Eyes

# 7
  • Мнения: 792
И аз правя такива пържоли ,но между тях слагам ситно нарязан кромид-лук

# 8
  • Vienna, AUT
  • Мнения: 533
Пържолите наистина станаха невероятни. Взех на всички от рецептите по малко и се получи нещо много вкусно.
Благодаря ви момичета   bouquet

# 9
  • София
  • Мнения: 888
Дааа тези пържолки са супер! Аз правя по същия начин с подправки но ги пека в глинен гювеч и като станат готови им слагам заквасена сметана. Така стават невероятно крехки, кокалите падат сами и няма нужда от нож за рязане!
А как точно ги печеш в гювеча?

# 10
  • София
  • Мнения: 246
Дааа тези пържолки са супер! Аз правя по същия начин с подправки но ги пека в глинен гювеч и като станат готови им слагам заквасена сметана. Така стават невероятно крехки, кокалите падат сами и няма нужда от нож за рязане!
А как точно ги печеш в гювеча?
Измивам хубаво месото, слагам подправки в зависимост от това дали е пилешко или свинско. Нареждам ги в гювеча.Слагам малко настърган домат или дом. пюре малко водичка, гъби по желание затварям и пека във фурната. Когато станат готови слагам заквасената сметана и отново за 5 минути във фурната и ги вадя.
Много лесно и бързо.

# 11
  • София
  • Мнения: 888
  bouquetБлагодаря ти много.Днес ще се пробва. Много си падам по бързите и вкусни манжди LaughingА ако ги намажа с майонеза като се пекат дали ще стане нещо? newsm78

# 12
  • Мнения: 3 359
  bouquetБлагодаря ти много.Днес ще се пробва. Много си падам по бързите и вкусни манжди LaughingА ако ги намажа с майонеза като се пекат дали ще стане нещо? newsm78
Да ,вкусни и бързи са тези пържолки Laughing и ...мажеш майонезата преди да ги сложиш във фурната Peace

# 13
  • София
  • Мнения: 444
Колко време се пекат ?

# 14
  • Мнения: 3 359
Колко време се пекат ?

Ооо,бързо стават пилешките пържолки  ..20-ина минути може би newsm78



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт