Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора
Начукват се леко, осоляват се, поръсват се с черен пипер нареждат се в иенска тенджера и всяка се намазва с майонеза.Пекат се във фурна на 200 градуса.Стават супер
Цитирай

София

Мнения: 3 268
Ммммм,страхотно звучи.Непременно ще ги направя.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 644
О, това редовно го правя, само че аз слатам и картофки Hug
Цитирай

София

Мнения: 240
Дааа тези пържолки са супер! Аз правя по същия начин с подправки но ги пека в глинен гювеч и като станат готови им слагам заквасена сметана. Така стават невероятно крехки, кокалите падат сами и няма нужда от нож за рязане!
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Аз пък като сложа пържолките в иенската тавички им слагам и пресни гъби, сол, черен пипер и една майонеза я разбивам с чаша вода и така пека - става като мозък пилешкото месце
Цитирай

Vienna, AUT

Мнения: 533
Ей, супер идеи ми дадохте. Тъкмо утре щях да правя пилешко в гЮвеч (за гости) и се чудех как да докарам белия сос. Мислех със сметана,с майонеза не се бях сетила. А не става ли тежко с майонезата? И никаква мазнина ли не се слага?
Цитирай

Варна

Мнения: 1 644
Ей, супер идеи ми дадохте. Тъкмо утре щях да правя пилешко в гЮвеч (за гости) и се чудех как да докарам белия сос. Мислех със сметана,с майонеза не се бях сетила. А не става ли тежко с майонезата? И никаква мазнина ли не се слага?
Не, мазнина никаква не се слага, майонезата си е мазничка.Според мен не става изобщо тежко Naughty.Направи пиленцето с майонеза и съм сигурна, че гостите ти ще останат приятно изненадани Peace.Успех Love
Цитирай


Мнения: 689
И аз правя такива пържоли ,но между тях слагам ситно нарязан кромид-лук
Цитирай

Vienna, AUT

Мнения: 533
Пържолите наистина станаха невероятни. Взех на всички от рецептите по малко и се получи нещо много вкусно.
Благодаря ви момичета   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 887
Дааа тези пържолки са супер! Аз правя по същия начин с подправки но ги пека в глинен гювеч и като станат готови им слагам заквасена сметана. Така стават невероятно крехки, кокалите падат сами и няма нужда от нож за рязане!
А как точно ги печеш в гювеча?
Цитирай

София

Мнения: 240
Дааа тези пържолки са супер! Аз правя по същия начин с подправки но ги пека в глинен гювеч и като станат готови им слагам заквасена сметана. Така стават невероятно крехки, кокалите падат сами и няма нужда от нож за рязане!
А как точно ги печеш в гювеча?
Измивам хубаво месото, слагам подправки в зависимост от това дали е пилешко или свинско. Нареждам ги в гювеча.Слагам малко настърган домат или дом. пюре малко водичка, гъби по желание затварям и пека във фурната. Когато станат готови слагам заквасената сметана и отново за 5 минути във фурната и ги вадя.
Много лесно и бързо.
Цитирай

София

Мнения: 887
  bouquetБлагодаря ти много.Днес ще се пробва. Много си падам по бързите и вкусни манжди LaughingА ако ги намажа с майонеза като се пекат дали ще стане нещо? newsm78
Цитирай


Мнения: 3 354
  bouquetБлагодаря ти много.Днес ще се пробва. Много си падам по бързите и вкусни манжди LaughingА ако ги намажа с майонеза като се пекат дали ще стане нещо? newsm78
Да ,вкусни и бързи са тези пържолки Laughing и ...мажеш майонезата преди да ги сложиш във фурната Peace
Цитирай

София

Мнения: 444
Колко време се пекат ?
Цитирай


Мнения: 3 354
Колко време се пекат ?

Ооо,бързо стават пилешките пържолки  ..20-ина минути може би newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора