Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
На дъното на гювеча слагате мазнина и кисело зеле.Нарязвате 200 - 300 гр. свински бекон, гъби и 2- 3 бр. свински пържолки на парченца.Омесвате с подправки на вкус и пълните пилето, ако остане може и окло него.Отгоре пак слагате кисело зеле.Запечатвате капака на гювеча с брашно и 4-5 часа на 175 градуса го оставяте да се пече.Става невероятно - пробвайте ! Hug
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
ще го пробвам, но ще трябва да чакам зимата заради киселото зеле
Цитирай
Да права си това по принцип го правя по Коледа наистина е много вкусно ,но сега не е за предпочитане в жегата newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.