Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 652
Вижте на какво попаднах. Изглежда много лесно, а и патладжани има в момента. Предполагам и че ще е много вкусно, особено за любителите на чесъна:

Патладжани с чесън
Гост: Проф. Стефка Петрова
15/6/2002


3 патладжана
2 глави чесън
4-5 с. л. Зехтин

1. Патладжаните се разрязват на две половини, посоляват се и се слагат под наклон в тавичка, за да се отцедят от горчивия сок. 2. След това в меката част на патладжаните се правят няколко разреза и в тях се слага нарязаният на парченца чесън. 3. Поставят се в тавичка, намазват се със зехтин, налива се малко вода, за да не залепнат, и се пекат при температура 180 градуса. Когато са готови, се поръсват обилно с магданоз и се сервират.


Цитирай

София

Мнения: 420
Мммм, супер звучи, обожавам патладжани и при първа възможност ще се пробва. Благодаря за рецептата!  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.