Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 авг. 2007, 13:48 ч.
  • Преглеждания  2 183  Мнения  14  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 7 071
Подхвърлиха ми идея за пилешки бутчета или крилца, пържени във фритюрник - ставало много вкусно. Опитвали ли сте?

Реклама
# 1
  • ВАРНА
  • Мнения: 82
Да, наистина е много вкусно!!!

Става бързо, а също така се изяжда бързо!!!

# 2
  • София
  • Мнения: 7 071
Да, наистина е много вкусно!!!

Става бързо, а също така се изяжда бързо!!!

Слагаш ли някаква панировка или го пържиш направо?

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 1 092
пържи се направо Peace - става мнооооооооооого вкусно  bouquet

# 4
  • София
  • Мнения: 7 071
пържи се направо Peace - става мнооооооооооого вкусно  bouquet

Така чух и аз  Wink Ще пробвам  Grinning

# 5
  • Мнения: 3 368
Итнтересно, никогя досега не съм виждала или яла подобно нещо...някой ще качи ли снимка за да видя как изглежда?... Благодаря предварително   bouquet

# 6
  • ВАРНА
  • Мнения: 82
Не слагам никаква панировка!

Нарязвам си пилето на порции, измивам го, изчаквам да се оттече водата.

Нареждам в кошничката на фритюрника и пържа.

Обръщам го, за да хване загар от всички страни.

# 7
  • Мнения: 132
Пържила съм и стават великолепно вкусни и хрупкави.
Но трябва на по малката температура на фритюрника да се пържат, за да не останат вътре сурови и жилави(за бутчетата)
За крилцата на най силната температура  и стават бързо.

# 8
  • София
  • Мнения: 7 071
Итнтересно, никогя досега не съм виждала или яла подобно нещо...

И аз, затова и се заинтригувах  Wink

Нарязвам си пилето на порции

Което означава, че и другите части на пилето, освен бутчетата и крилцата са подходящи за пържене?

# 9
  • ВАРНА
  • Мнения: 82
Да, всички части на пилето можеш да пържиш!

Особено са вкусни гърдичките, които нарязвам през средата на две!

Е, крилцата също са ми вкусни и бутчетата!

Имам си програма за пържене на пиле - мисля на 170 градуса!

# 10
  • gatorland
  • Мнения: 3 478
Да определено всичко друго освен крилцата трябва на по-ниска Т да се пържи иначе остава сурово или ако се препържи става сухо. Тук много го правят пърженото пиле. Казват, че най-хубаво ставало като се изкисне в мляко, после се подсушава, овкусява и въргаля в брашно.
Крилцата тук после ги поливат с лют сос, страхотни са за мезе!

# 11
  • Мнения: 216
А не ви ли залепват парченцата пиле по кошничката?

При мен така залепнаха, че после едва я изчистих.

# 12
  • София
  • Мнения: 444
А после мазнината може ли да се ползва или трябва да се смени !!!

# 13
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Пържа всички части на пилето, пускам на градусите за пиле. Бутчетата за не остават сурови вътре около кокала, ги намушквам на няколко места с нож. Не слагам панировки, подправки и т.н. След като са готови ги осолявам. Стават много вкусни. Мазнината не се цапа.

# 14
  • София
  • Мнения: 7 071
А после мазнината може ли да се ползва или трябва да се смени !!!

Не е нужно да се сменя.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт