Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 20
Здравейте, Д-р Слънчева, моля коментирайте резултатите от изследванията на моето бебе. Тя е на 6 месеца и половина. Нисък ли е хемоглобина? Притеснява ме, че еритроцитите и хематокрита също не са в дадените граници.

Показател       Резултат    Референтни граници
RBC                    3.69             4.0-6.6
HCT                    30.6             31-43
MCV                    82.90           73-128
HCB                    105              90-187
MCH                    28.40           21-38
MCHC                  343             250-350
PLT                      326             200-400
WBC                    5                 5-17

Благодаря Ви предварително
Цитирай


Мнения: 5 760
Здравейте! Изследванията са ОК! За тази възраст този хемоглобин е добър, но вече трябва да се захранва с жълтък, месо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.