Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 март 2005, 22:48 ч.
  • Преглеждания  632  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 2 839
Момичета, имам едно чудене. До нас има една закусвалня, в нея продават хляб от пълнозърнесто брашно /или поне така твърдят/. Хляба е черен, обаче противно на моето разбиране за пълнозърнест хляб, е много мек и много вкусен  Shocked  Почти не се сещам някой хляб да ми се е услаждал толкова. Много е пухкав и се запазва така поне още 2 дни.
Та кажете, възможно ли е от пълнозърнесто брашно да се получи такъв хляб?  Rolling Eyes

Реклама
# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 1 317
Аз правих кекс с пълнозърнесто брашно и стана като нормалния на пухкавост, но на вкус имаше разлика.На мене ми хареса!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт