Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 септ. 2007, 15:17 ч.

Анасон

  • 469
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 974
Здравейте  кулинарки Grinning,
Донесоха ми пресен анасон...ама не знам какво да го правя newsm78 Дали да го изсуша или да го замразя във фризера? А и идея си нямам за какво да го използвам newsm78
Моля ви помагайте  bouquet

# 1
# 2
  • Мнения: 974
Благодаря, беше ми полезна статията Hug
Но не съм се изразила ясно ...аз имам пресен, зелен анасон само листа и дръжки, без семена. И се чудя какво да го правя newsm78.
Може би ще го изсуша, заради хубавия аромат Grinning
Благодаря за статията  bouquet

# 3
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 614
Здравей Anim!

Не не го суши - ще му изветреят повечето витамини!

От пресният анасон става вкусна и много здравословна салата! По желание може да го комбинираш или с репички или с моркови(залей го с дресинг от зехтин, лимонов сок, горчица и малко захар), а с малко смелост го комбинирай  и с портокали и орехи, може и манго ако ти се намира. Много му подхажда леко сладникав вкус. Peace

# 4
  • Мнения: 974
Аууу как звучи само...страхотно Hug
Освен мангото и репичките, всичко останало ми е налично и утре ще изпробвам рецептата ти Heart Eyes
Благодаря ти много natalyna Hug  bouquet

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт