Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 септ. 2007, 20:45 ч.

Как децата ни да проговорят английски

  • 1 661
  • 0
  •   1
Отговори

Анкета

Кое е водещото в избора ви на школа за изучаване на английски език

Опции:

* Гласуването приключено: пн, 10 сеп 2007, 20:45

  • София
  • Мнения: 5 422
Мили мами /и татковци/,

Приятно ни е да ви се представим – също група мами, които обаче освен с отглеждането и възпитанието на своите деца се занимават и с обучение на деца и ученици в Британско – Български Езиков и Информационен Център /приемникът на Би Би Си Център/ - мястото, в което работим с голяма любов вече 13 години.

При нас децата идват два пъти седмично с огромно желание. Поддържаме техния интерес,  защото не ги караме да изписват нищо не означаващи  за тях думи по 20 реда или да решават граматически упражнения, които след това не използват никъде.

Ние вярваме, че можем и успяваме да ги научим преди всичко да общуват на английски и да го обикнат  – да слушат и говорят, да гледат филми, да пеят песни и четат книжки.

Преподаването на английски е в рамките на смислен, значещ нещо реално за децата контекст – запознаване с герои, начин на живот, обичаи, празници.

В тази връзка за нас ще е полезно да научим как вие избирате мястото, където вашето дете ще изучава английски език и Ви каним да участвате в нашата анкета.Британско – Български Информационен и Езиков Център
гр. София, ул. Княз Борис І №67
Tел: 987 71 30
Ел. поща: info@bbilcentre.com
Уебстраница: www.bbilcentre.com

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт