Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 септ. 2007, 18:57 ч.
  • Преглеждания  439  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • СОФИЯ
  • Мнения: 261
Не мога и не мога,и това си е! smile3511
Кажете моля ви, каква му е цаката,че си провалих сумати и сладкиши!
Ей сега чакам да се сгъсти една еклерова торта,цял ден вися на котлона,и еклерите сама правих  ooooh!,и тоя крем брюле ми разказа играта,1 час го бъркам на водна пара #Silly и не се сгъстява и това си е!
И сега и това желе ако пак не стане,вече незнам....
Оставам го да набъбне и после го държа на водна баня.И какво -нищо!
Едно направих за проба, седи си 3 часа в една купа и си е на вода.
Колко време трябва да се вари?Да не го презорвам нещо?
След колко часа ще се сгъсти и ще е готовото?
Кое е най-хубаво?Всяко се прави по различен начин-едни в 0,5 мл вода а други в 0,100
Важно ли е набъбването-едните пише да седят за да набъбнат 10 мин.,а други 30 мин.
Какво е тая работа ,незнам?
А такива хубави неща стават с желе! Sad
Исками се и аз да го овладея!
Ще помогнете ли мили дами Weary!

Реклама
# 1
  • Мнения: 7 474
За желатина говориш предполагам Thinking
Ето една стара тема с много подробно объяснение http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108793.msg1960692#msg1960692

# 2
  • СОФИЯ
  • Мнения: 261
L е о,много ти благодаря,че реагира така бързо!Точно за него говоря.
Аз търсих,но само рецепти с желатина ми излизат.Сега ще разгледам  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт