Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 март 2005, 20:59 ч.
  • Преглеждания  380  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 672
Днес направих една манджа с грозде.
Приготвих кисела /от готовия в пликчета/ и го оставих леко да поизстине и сложих една лъжичка ад.мляко и то стана на гранули. Бърках сто часа и нищо. Да не би да трябва леко да го размия с водичка? Как го правите и кога слагате млякото ?

Реклама
# 1
  • Няма такава държава!
  • Мнения: 822
Слагах ад.мляко още докато е топъл, но не горещ, в кисела и отначало става на гранулки, но с малко бъркане е ок. Да го смесиш с вода преди това също става. Аз правех 2 или 3 порции кисел с вода, едната давах веднага, другите в хладилника. Следващия път ги подгрявах малко на микровълновата и директно сипвех адаптираното.

# 2
  • out of space
  • Мнения: 7 467
Смеси го с малко хладка водичка- като боза да стане. Пускаш на тънка струйка в сместта- бъркаш и след две мин. е ОК.

# 3
  • Букурещ
  • Мнения: 7 139
никога не съм правила кисел с адаптирано мляко.

# 4
  • Мнения: 3 452
Преди време правих кисела така: след като нишестето изстине малко, добавях 2-3 л. ад. мляко и разбърквах добре, оставях още малко да "почине" и пак разбърквах. След второто бъркане никога не са оствали бучки Simple Smile .....едва тогава добавях плода....

# 5
  • Sofia
  • Мнения: 672
Цитат на: Erica
Смеси го с малко хладка водичка- като боза да стане. Пускаш на тънка струйка в сместта- бъркаш и след две мин. е ОК.


Днес го направих така и стана, Благодаря момичета и най-вече на теб Erica.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт