Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 7 септ. 2007, 19:19 ч.

Размразяване на филе от бяла риба - как?

  • 2 299
  • 6
  •   1
Отговори
  • в ябълковата градина
  • Мнения: 1 660
Как се размразява филе от бяла риба?
Във вода или направо замразено да го редя в тавичката?

Ето тази рецепта съм избрала: http://kulinar.gbg.bg/recview.php?rid=2237

Мерси редварително!

# 1
  • Мнения: 3 413
Защо не пробваш в МВ

# 2
  • София
  • Мнения: 444
Най добре е на стайна температура

# 3
  • в ябълковата градина
  • Мнения: 1 660
Нямам МВ.
А на стайна, да ги слагам ли във вода?

# 4
  • под тепетата
  • Мнения: 2 347
И аз съм на същото мнение като magiq27.Ако е замразено -ще пусне много вода в картофите, ако го размразяваш във вода-още по-лошо.А в МВ-то може да стане като варено.
 Размрази го на стайна т   в съд ( без вода -видях, че питаш) и отцеди изтеклата от рибата водата.

# 5
  • в ябълковата градина
  • Мнения: 1 660
Мерси!

# 6
  • London, baby
  • Мнения: 797
Риба и месо винаги се готви след като се размрази.  Peace Аз направих грешка да я изпека (хек филе) и аз сложих малко вода, и рибата пусна и .. стана една блуткава  Sick

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт