Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 март 2005, 09:41 ч.

"МАЛКИ ТАЙНИ"

  • 1 347
  • 14
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 328
Опитахме въпросните Малки тайни, но меко казана съм разочарована, поне от начина, по който е указано да се приготвят.Сега мъжът ми е купил отново за кюфтета, но не знам дали изобщо да ги използвам.Много приятилки ги хвалят, дали няма някаква тънкост,която пропускам. newsm75

# 1
  • Мнения: 5 136
Имаше цяла тема за кавармата - ако искаш пробвай с търсачката. Аз често ги ползвам и става страхотно, но добавям и моркови и гъби. Майка ми пък често прави кюфтета и каза, че ставали също много хубави. Ако искаш пробвай с по-малко вода.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 3 743
Аз редовно ползвам фикса за кюфтета и вкъщи много ги харесват. А на кавърмата добавям и гъби и става много вкусно.

# 3
  • Шумен
  • Мнения: 241
Аз съм ползвала и трите вида и съм доволна... технологията е точно както на опаковката.. Успех

# 4
  • на върха
  • Мнения: 6 462
Ползвах и трите вида, но единствения който ми хареса, беше този за винения кебап. Кюфтетата също не бяха кой- знае колко лоши, но ми се струва неразумно да давам толкова пари, за нещо което съдържа основно консерванти и хлебни трохи.

# 5
  • Sofia
  • Мнения: 3 565
И аз съм ги ползвала и трите вида, като пилешката кавърма ми допадна най-много, но с условието, че не се спазват точните пропорции, които са описани на опаковката. Не слагам 600мл. вода за да стане супа, а 250-300мл. максимум. Добавям морков и чушка нарязани на едро и става разкошно.

# 6
  • Den Haag
  • Мнения: 1 409
На мен кавърмата ми харесва,но наистина с по малко вода иначе става много течно.

# 7
  • София
  • Мнения: 76
аз съм доста разочарована от "винения кебап"

# 8
  • София
  • Мнения: 328
И аз открих ,че трябва по-малко вода,но след провал.Също смятам,че не са оправдани и тъпченето с консерванти е напълно излишно и не се конпенсира с вкус.

# 9
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Пробвах само тези за кюфтета и не виждам в съдържанието - освен консервантите- да има нещо , което нямам в шкафа с подправки . Освен това , ако замеся повече от 500 г кайма /за толкова са "малки тайни" /- ми идва излишно .Аз ги пробвах с 1.5 кг кайма и дадох повече от 3 лв - половин кг кайма.

# 10
  • София
  • Мнения: 739
Аз пробвах кавърмата снощи - сложих и малко гъби и бяхме доволни, но наистина е малко рядко ако се спазват пропорциите , така че разтворих 1-2 с.л брашно с вода и го добавих накрая преди да махна от котлона...така си стана супер...иначе нямаше да има достатъчно сос Wink

# 11
  • Мнения: 1 412
Не съм впечатлена. Наистина,както казва нестинарка,не съдържат нищо,което да го няма в шкафа с подправки,така че ги купих по веднъж и повече няма да повторя.

# 12
  • София
  • Мнения: 431
Мъжа откакто опита кюфтетата с малки тайни се побърка! Само това иска да яде. Даже започна сам да ги прави, а той не е от тези дето ги влече готварството. Преди и кайма не ядеше, та може да се каже, че има някаква полза от тях.

# 13
  • Мнения: 299
Хареса ми винения кебап , но огретена е пълна отврат.
Според мен могат да се използват, когато наистина нямаш време да сготвиш - иначе е излишно да се тъпчеш с тези консерванти

# 14
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
 Аз съм ползвала само тази за кюфтета. Е, не станаха лоши, ама наистина не си струва инвестицията. Всичко, което е вътре си го имам и аз в шкафа.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт