Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 септ. 2007, 22:31 ч.
  • Преглеждания  961  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Велико Търново/Бургас
  • Мнения: 1 154
Очаквам предложенията ви Grinning

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 363
Като се орони на зърна, когато е млечна.
Пълни се в буркани - не до ръбчето, а още 1см. по-надолу. Долива се с вода пак до там, поставя 1 ч л сол на 1 буркан от 0.800л. затваря и вари около 1.5-2ч.

# 2
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Ние с майка ми миналата година я правихме така: Сваряваме царевицата с кочаните, след това роним зрънцата и прибираме във фризера в малки кутийки, може и в торбички. Като я размразиш е като току що сварена

# 3
  • Велико Търново/Бургас
  • Мнения: 1 154
Като се орони на зърна, когато е млечна.
Пълни се в буркани - не до ръбчето, а още 1см. по-надолу. Долива се с вода пак до там, поставя 1 ч л сол на 1 буркан от 0.800л. затваря и вари около 1.5-2ч.
а сурова ли е?

# 4
  • Мнения: 5 363
Сурова да. Затова се и вари повечко, защото е от фамилия бобови  Laughing

А за фризера - както е писала Tasha

# 5
  • БУРГАС
  • Мнения: 1 545
Ние с майка ми миналата година я правихме така: Сваряваме царевицата с кочаните, след това роним зрънцата и прибираме във фризера в малки кутийки, може и в торбички. Като я размразиш е като току що сварена
Peace Peace Peace Peace

# 6
  • Велико Търново/Бургас
  • Мнения: 1 154
Благодаря ви момичета  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт