Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Очаквам предложенията ви Very Happy
Цитирай


Мнения: 4 741
Като се орони на зърна, когато е млечна.
Пълни се в буркани - не до ръбчето, а още 1см. по-надолу. Долива се с вода пак до там, поставя 1 ч л сол на 1 буркан от 0.800л. затваря и вари около 1.5-2ч.
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Ние с майка ми миналата година я правихме така: Сваряваме царевицата с кочаните, след това роним зрънцата и прибираме във фризера в малки кутийки, може и в торбички. Като я размразиш е като току що сварена
Цитирай

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Като се орони на зърна, когато е млечна.
Пълни се в буркани - не до ръбчето, а още 1см. по-надолу. Долива се с вода пак до там, поставя 1 ч л сол на 1 буркан от 0.800л. затваря и вари около 1.5-2ч.
а сурова ли е?
Цитирай


Мнения: 4 741
Сурова да. Затова се и вари повечко, защото е от фамилия бобови  Laughing

А за фризера - както е писала Tasha
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 1 545
Ние с майка ми миналата година я правихме така: Сваряваме царевицата с кочаните, след това роним зрънцата и прибираме във фризера в малки кутийки, може и в торбички. Като я размразиш е като току що сварена
Peace Peace Peace Peace
Цитирай

Велико Търново/Бургас

Мнения: 1 154
Благодаря ви момичета  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.