Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

По-близо до звездите

Мнения: 274
Досега, всяка година, отдавах 99% от вниманието си на бурканите - всичко, което се прави за зимата, го натъпквах в тях.
Тази година, обаче, съм решила да го карам "излеко" - т.е. повече зеленчуци във фризера, по-малко тъпкане в буркани! newsm74
Въпросът ми е за следните зеленчуци:
- зелен боб - трябва ли да се бланшира предварително
-патладжани - искам да ги пържа (после - след размразяването)
-тиквички - също като за патладжаните.
Как да ги замразя, за да не станат на пихтия след като се размразят? smile3506
Благодаря ви предварително!
Цитирай


Мнения: 8 606
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212305.msg4658303#msg4658303

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196898.msg4158700#msg4158700

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=123461.msg2158839#msg2158839

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=94593.msg1691451#msg1691451

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=117714.msg2149686#msg2149686

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42440.msg793804#msg793804
Цитирай

По-близо до звездите

Мнения: 274
Много ти благодаря!
Знам, че се присъединих към ешелоните на многото  непроверили всички теми с търсачката (стигнах само до трета страница  Embarassed ), но не мислех, че тиквичките и патладжаните са сред приоритетните зеленчуци за повечето хора тук - у дома например си ги ям само аз Crying or Very sad
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.