Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 септ. 2007, 10:15 ч.
  • Преглеждания  477  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 35
Здравейте,
Ще съм много благодарна ако някой знае как се прави шкембе на ленти по китайски. Яли сме го само в ресторант, но съм се амбицирала да го спретна в къщи. Доколкото си спомням вътре имаше освен шкембето, лук, чушки и лют сос.
Благодаря предварително.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 947
И аз се интересувам от рецептата.Благодаря!

# 2
  • в едно любящо сърце
  • Мнения: 195
Сготви го, както се прави някакво месо по китайски. Т.е. свареното шкембе нарежи на лентички и добави към задушените лук, нарязани чушки, чесън, джинжифил, люто чушле, соев сов, или каквато китайска подправка се сетиш, накрая може малко размито във вода нишесте .... просто малко фантазия, сигурно ще се яде.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 21:15 от L е о

# 3
  • София
  • Мнения: 35
мерси за идеята:) май ще трябва да се импровизира

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт