Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 31
Здравейте,
Ще съм много благодарна ако някой знае как се прави шкембе на ленти по китайски. Яли сме го само в ресторант, но съм се амбицирала да го спретна в къщи. Доколкото си спомням вътре имаше освен шкембето, лук, чушки и лют сос.
Благодаря предварително.
Цитирай

София

Мнения: 1 946
И аз се интересувам от рецептата.Благодаря!
Цитирай

в едно любящо сърце

Мнения: 195
Сготви го, както се прави някакво месо по китайски. Т.е. свареното шкембе нарежи на лентички и добави към задушените лук, нарязани чушки, чесън, джинжифил, люто чушле, соев сов, или каквато китайска подправка се сетиш, накрая може малко размито във вода нишесте .... просто малко фантазия, сигурно ще се яде.
« Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 21:15 от L е о »
Цитирай

София

Мнения: 31
мерси за идеята:) май ще трябва да се импровизира
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.